1. Innledning
I Oslo Handelsstands Forening, OHF, er vi opptatt av å gi deg som bruker tilpasset innhold og samtidig ivareta ditt personvern. Denne personvernerklæringen forklarer hvorfor og hvordan vi behandler personopplysninger når du bruker OHF.no og våre underliggende digitale tjenester.

OHF.no eies og driftes av OHF, organisasjonsnummer 938 092 249, Karl Johans gate 37A, 0162 Oslo.

 

2. Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er opplysninger som kan identifisere deg som enkeltperson. All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven.

Dette er et lovverk som både gir deg rettigheter og OHF et ansvar for at behandlingen skjer i samsvar med loven. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

 

3. Hvilke opplysninger behandles?

Vi behandler både personlig identifiserbar informasjon, og ikke-personlig identifiserbar informasjon. Vi behandler ikke sensitive personopplysninger om deg i våre systemer.

Ikke-personlig identifiserbar informasjon er opplysninger som ikke avslører din personlige identitet. Innhold i informasjonskapsler/cookies kan være av en slik art. (Cookies er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin.)

Personlig identifiserbar informasjon
Ved å melde deg på våre arrangementer må du registrere personopplysninger som navn,
e-postadresse, telefon, firma og stillingstittel. Dette er informasjon vi trenger for å tilpasse arrangementets innhold og format best mulig.
Hvis du kontakter oss, kan vi ta vare på korrespondansen, inkludert informasjon du har oppgitt for at vi skal kunne behandle din henvendelse.

 

4. Deling av opplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med andre selskap, med unntak av samarbeidspartnere som trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss. Dersom vi utleverer personopplysninger, inngår vi avtaler med de aktuelle tredjepartene som begrenser deres anledning til å bruke opplysningene.

Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov, eksempelvis til offentlige myndigheter dersom det foreligger rettskjennelse for etterforsking av lovbrudd.

 

5. Dine rettigheter og administrering av personopplysninger

Du kan selv få innsikt i og påvirke bruk av, samt å få slettet personopplysninger vi har om deg, ved å kontakte admin@OHF.no.

 

6. Om markedsføring via e-post

Når du melder deg på et av våre arrangementer vil vi gjerne sende deg informasjon relatert til arrangementet. Personopplysninger du avgir til oss benyttes for at vi skal kunne yte deg bedre service og tjenester, og brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Ønsker du ikke lenger å motta informasjon fra oss kan du melde fra om dette når som helst.

 

7. Slik innhenter vi opplysninger om brukere av OHF.no

En viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted er å se på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler (cookies), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler kan være hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. OHF bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

 

8. Sosiale medier

Nettstedet vårt inneholder funksjoner for sosiale medier, som «liker-knapp» for Facebook og LinkedIn. Disse funksjonene registrerer ikke IP-adressen din eller hvilken side du åpner på nettstedet vårt, og de kan ikke lagre informasjonskapsler. Funksjoner for sosiale medier driftes av OHF. Din bruk av slike funksjoner er underlagt personvernerklæringen til selskapet som leverer dem.

Facebook-kontoen til OHF behandles av OHF. Vi bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook. Les mer om annonser på Facebook og hvordan du selv kan justere dine personlige innstillinger på Facebook.

 

9. Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

 

10. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om OHFs personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på admin@OHF.no eller 22 40 34 40.