Styret i OHF

Del : fbtw

Styreleder

Christian Hoel

 

Christian Hoel

Kjededirektør Coop Extra

926 14 666

Christian Hoel er utdannet siviløkonom fra USA med spesialisering innen markedsføring og ledelse. Han har yrkeserfaring som konsulent i Bates Gruppen, marketingsjef i TINE, markedssjef i NetCom, salgsdirektør i Nortura, og kjededirektør i Rimi. Tidligere verv som styreleder i Markedsføringsforeningen i Oslo, styreleder i Norges Markedsføringsforbund, og sittet i juryen i Norsk Designråd. Christians nåværende stilling er Kjededirektør i Coops lavpriskjede Extra.

 

Nestleder

anette

Anette Tinglum

Daglig leder i Consectum AS

970 10 321

Anette Tinglum er utdannet ved Politiskolen og Forsvarets Høgskole. Hun har lang bakgrunn fra både offentlig og privat sektor.  I tillegg til seksten års bakgrunn fra Politiet, har hun vært divisjonsdirektør for konsernsikkerhet i DNB, og kvalitet- og sikkerhetsdirektør i ICA Norge. Anette har lederutdanning fra IMD i Lausanne og er sertifisert riskmanager. I dag er hun seniorkonsulent i Næringslivets Sikkerhetsråd.

Styremedlem
Svein-Erik-Eidsmo150nr2

Svein Erik Eidsmo

Kjøpmann, REMA 1000 Ryen

908 65 228

Svein Erik Eidsmo har vært kjøpmann i 15 år. Han driver sin egen REMA 1000, og har sittet i styret i Dagligvaregruppen i 13 år. Svein Erik sitter i OHFs styre i sitt 4 år.

Styremedlem

Glenn Steiner

 

 

 

 

 

Glenn Simon Steiner

Driftsdirektør Meny

908 67 642

Glenn Simon Steiner er utdannet diplommarkedsfører fra Markedshøyskolen BI, samt diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har yrkeserfaring som markedssjef hos Ultra, Centra og Jacobs, kjededirektør Ultra, Centra og Jacobs. I dag jobber han som driftsdirektør hos Meny.

 

Styremedlem

Cathrine Lie Strand

 

 

 

 

 

Cathrine Lie Strand

Senior partner, Maze Feedback

994 83 525

Cathrine Lie Strand er utdannet ved BI og NMH. Hun har jobbet med ledelse i større varehandelskjeder innenfor områdene drift, markedsføring, HR og lederutvikling. Hun har vært med på større endringsarbeid og omorganiseringer, og hatt ulike lederroller hos Mester Grønn, IKEA, Life, Libris og Norli. Cathrine har også jobbet som konsulent ved Norges Varehandelshøyskole. Hun er i dag retail ansvarlig i Maze Feedback, og jobber som konsulent med endringsarbeid i større kjeder.

 

 

Styremedlem

Rajko-nytt

Rajko Mink

908 86 485

Rajko Mink er utdannet ved Berufsschule Altmünster. Han har omfattende ledererfaring innen hotell- og restaurantnæringen. Rajko har vært leder på blant annet First Hotell, Clarion Hotell Oslo Airport, Thon Hotell Arena, Radisson SAS Plaza Hotell, og Seaborn Cruise Line. Han har også drevet Grevestue Kro. Rajko jobber i dag i Scandinavian Hospitality Management.