Styret i OHF

Del : fbtw

Styreleder

Christian Hoel

Christian Hoel

Kjededirektør Coop Extra

Tel +47 926 14 666

Christian Hoel er utdannet siviløkonom fra USA med spesialisering innen markedsføring og ledelse. Han har yrkeserfaring som konsulent i Bates Gruppen, marketingsjef i TINE, markedssjef i NetCom, salgsdirektør i Nortura, og kjededirektør i Rimi. Tidligere verv som styreleder i Markedsføringsforeningen i Oslo, styreleder i Norges Markedsføringsforbund, og sittet i juryen i Norsk Designråd. Christians nåværende stilling er Kjededirektør i Coops lavpriskjede Extra.


Nestleder

HeleneProfil

Helene Skjenneberg

Tel: +47 94 78 58 95

Helene har en master of management grad fra BI med spesialisering innen HR og markedsføring. Hun har tidligere flere års erfaring fra Nordic Choice Hotels og Scandic Hotels i Norge og Danmark.
Helenes nåværende stilling er adm.dir i restaurantselskapet Mat&Drikke AS.


Styremedlem

Svein-Erik-Eidsmo150nr2

Svein Erik Eidsmo

Kjøpmann, REMA 1000 Ryen

Tel: +47 908 65 228

Svein Erik Eidsmo har vært kjøpmann i 15 år. Han driver sin egen REMA 1000, og har sittet i styret i Dagligvaregruppen i 13 år. Svein Erik sitter i OHFs styre i sitt 4 år.


Styremedlem
Glenn Steiner

 

 

 

 

 

Glenn Simon Steiner

Driftsdirektør Meny

Tel: +47 908 67 642

Glenn Simon Steiner er utdannet diplommarkedsfører fra Markedshøyskolen BI, samt diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har yrkeserfaring som markedssjef hos Ultra, Centra og Jacobs, kjededirektør Ultra, Centra og Jacobs. I dag jobber han som driftsdirektør hos Meny.


Styremedlem

Cathrine Lie Strand

 

 

 

 

 

Cathrine Lie Strand

Senior partner, Maze Feedback

Tel: + 47 994 83 525

Cathrine Lie Strand er utdannet ved BI og NMH. Hun har jobbet med ledelse i større varehandelskjeder innenfor områdene drift, markedsføring, HR og lederutvikling. Hun har vært med på større endringsarbeid og omorganiseringer, og hatt ulike lederroller hos Mester Grønn, IKEA, Life, Libris og Norli. Cathrine har også jobbet som konsulent ved Norges Varehandelshøyskole. Hun er i dag retail ansvarlig i Maze Feedback, og jobber som konsulent med endringsarbeid i større kjeder.


Styremedlem

MarianneStørs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marianne Størseth

Daglig leder, Fairtrade Norge

Tel:  +47 93 23 33 10

Marianne har salg -og markedsbakgrunn med fokus på merkevarebygging og ledelse. Hun har hatt ulike lederroller i 20 år innenfor salg, merkevarebygging og forhandlinger mot kjedene både innenfor dagligvare, serveringsmarkedet og offentlig sektor. Hun har jobbet de 8 siste årene som daglig leder i Fairtrade Norge som jobber for at handelen, myndigheter, privat og offentlig skal bidra til bærekraftig produksjon av varer som selges i Norge.


 

Styreinstruks for OHF/OHFK
Styrets årsplan 2016-2017 vedtatt 310516