Aktivitetskalender Young Retailers 2017

Del : fbtw

Kommende arrangementer for Young Retailers i 2017:

30.8:
Tema for kvelden blir trendsetting. Hvordan blir trender til, og hva påvirker salgsbildet? Julie Holst Berntsen, daglig leder i United Influencers og Jankeh Njie Jamanca, som står bak Jarga Design og Jarga Art and Fashion Weekend, blir kveldens foredragsholdere.


4.10:
Innovasjon i varehandelen. Foredragsholder: Johan Brox fra Dapper


25.10:
Tema for kvelden blir salg og vinnerkultur.
Informasjon kommer.


17.11:
Denne dagen blir det kurs for våre medlemmer med Anders Hov.
Informasjon kommer.


1. 12:
Julebord
Gjennomførte arrangementer i 2016 :

Januar 2016: 

Torsdag 28.01.2016: «Hvordan lykkes med rekrutteringen?»

Feilansettelser er kostbare, det er derfor viktig å gjøre de riktige rekrutteringsvalgene. Våre forelesere vil gi deg tips og råd om hvordan du lettere kan ta de gode avgjørelsene ved nyansettelser.

Foredragsholdere:

  • Elin Ørjasæter
  • Capus HR Management

Mars:

Tirsdag 15.03.2016 – «Branding – Hvordan jobbe for å bli en norsk og internasjonal merkevare?»

Både Sverige og Danmark har i mange år ligget foran Norge når det gjelder fashion brands og utviklingen av disse. Nå begynner Norge å ta innpå med merkevarer som Holzweiler, Swims, FWSS og Tom Wood. Vi har vært så heldige å få Andreas Holzweiler fra Holzweiler Agenturer og Alexander Eskeland fra Swims til å holde foredrag for oss, de vil fortelle hvordan det hele startet og hvordan de til daglig jobber med sine brand.

Foredragsholdere:

  • Andreas Holzweiler, Holzweiler Agency
  • Alexander Eskeland, Swims

Juni:

Torsdag 9.6.2016 – «Leder vs. Sjef v/ Anders Hov

«Leder vs. sjef – Hvordan jobber du for å motivere deg selv og dine kollegaer, og hva definerer en god leder?»

Kursholdere:

  • Anders Hov, coach og lederutvikler
  • Anne Eggen-Johansen, coach og BI-foreleser

Young Retailers har gleden av å inviterer sine medlemmer til et eksklusivt heldagsmøte og dialog med coach og lederutvikler Anders Hov og hans partner, coach og BI-foreleser Anne Eggen-Johansen, torsdag 9.juni.
Det å være leder i dagens arbeidsmarked er utfordrende på flere plan, ikke minst som ung leder. Listen over det som forventes av en leder er lang; man skal være motiverende, sette mål og nå dem, kunne takle stress og konflikter, delegere oppgaver, ta vanskelige avgjørelser, og i tillegg ha ansvar for bedriftens resultater.

Hvordan skal man kunne bruke personlig endringsvilje for å endre måten en leder jobber, og hjelpe bedriften til å skape noe nytt ved å gjøre gamle oppgaver på en mer effektiv måte?
Vi gir deg en eksklusiv mulighet til å få innblikk i de store ledertrendene, få tilgang til umiddelbart anvendbare lederferdigheter, samtidig som du har det moro og bygger nettverket ditt. Uavhengig om du jobber eller studerer, dette er en utviklingsmulighet du ikke vil gå glipp av!

Hvem passer arrangementet for?

  • For deg som jobber som daglig leder/ butikksjef i varehandel / eller for deg som er ansatt i varehandel
  • For deg som snart er ferdigutdannet og ønsker en fremtid som leder
  • For deg som ser verdien av å reflektere over ulike lederskapsformer

All påmelding gjøres via mail til christinaalvarez1@yahoo.com. Påmelding er bindende, og ikke-oppmøte vil bli fakturert med 550,-. Kun 12 ledige plasser – førstemann til mølla! Eksklusiv pris for medlemmer i YR: 0,-
Pris for ikke medlemmer: 550,-
(Ordinær pris på coaching fra 750,- pr. time)
Sted og tidspunkt: Sandakerveien 128, kl. 10.00 – 16.00


Juni:

Fredag 10.juni – Sommerfest for Young Retailers medlemmer

Young Retailers inviterer til sommerfest med samarbeidspartnere i VASS BI fredag 10.juni. Det vil bli servert lekker 2 retters middag og velkomstdrink til alle, og artige overraskelser!

Pris: 200,- for medlemmer i YR

Sted: Lille Asia Hegdehaugsveien 31

Påmeldingsfrist/innbetaling: Søndag 5.juni, innbetaling gjøres til kontonr. 6011.06.37902, merkes: «Sommerfest YR + ditt navn»