Beste butikksjef fra Cubus

Del : fbtw

I konkurranse med seks andre dyktige butikksjefer innen faghandel, var Anne Britt den aller beste i 2013 og mottok prisen hos OHF 24. april.

Hun kan vise til gode resultater i en tøff bransje og er en forbilledlig butikksjef. Juryen beskriver henne som seriøs, dyktig, pliktoppfyllende og med glimt i øyet.
– Dette hadde jeg ikke trodd! Tusen takk! Jeg er heldig som får være butikksjef i Cubus, sa en stolt og glad vinner.
Hun viser til Marius Varner, administrerende direktør i Varner-Gruppen, sine inspirerende ord fra en samling: Det er du som butikksjef som eier din butikk. Det er deg det kommer an på. 
Prisen er et samarbeid mellom Impact, Virke, Daymaker, Kjedemagasinet og OHF. Målet er å løfte frem og gi økt annerkjennelse til den innsatsen som gjøres av butikksjefen.
De andre nominerte (som du ser på bildet fra venste) er Åsne Håkonsen hos Lindex i Sandefjord, Christian Smestad hos Jernia på Sandvika Storsenter, Lise Andersen hos Slettvoll på Skøyen, Vegard Nilsen hos Anton Sport på CC Vest, Ina Jeanette Olsen hos Hansen & Dysvik i Pilestredet i Oslo og Kjersti Solvoll Jølberg hos Heslevekst medikal i Drammen.
Vi gratulerer vinneren og alle de nominerte!