Bjørn Næss blir ny leder i OHF

Del : fbtw

Bjørn Næss tiltrer som administrerende direktør i Oslo Handelsstands Forening 2. januar 2018. Bjørn Næss kommer fra stillingen som adm. direktør i NHO Handel.

Bjørn har bred erfaring fra handel, kjede- og butikkdrift, med næringspolitisk arbeid og som rådgiver for handel og service. Han har tidligere vært partner for varehandelskonsulentene i Hartmark Consulting og partner i Habberstad, kjededirektør i Statoil detaljhandel, Direktør i Coop Norge og adm. direktør i AC Nielsen Norge. Han er utdannet siviløkonom.

– Vi er stolte og glade for å ha fått med oss Bjørn i arbeidet med å videreutvikle og fornye OHF. Våre medlemmer står overfor store utfordringer fremover. Med Bjørns erfaringer fra handel, butikkdrift, som rådgiver i handel og service, samt hans næringspolitiske arbeid i NHO, er jeg sikker på at styret legger ledelsen av OHF i trygge hender, sier styreleder i OHF Christian Hoel.
Hans gode og tunge erfaring innen ledelse generelt, har også blitt vektlagt i beslutningen. Konstituert adm. direktør Jon Anders Henriksen vil stå i stillingen frem til 2. januar, og styret benytter anledningen til å takke for en kjempeinnsats han har gjort, og gjør, i denne perioden, avslutter Hoel.

– Jeg gleder meg til å ta tak i oppgavene i OHF. Jeg har selvsagt ikke klart for meg alt hva dette innebærer, men går inn i stillingen med stor ydmykhet. Jeg har vokst opp i varehandelen, og helt fra min første sommerjobb som 15 åring og lørdagsjobbing i butikk på Karl Johan, har jeg hatt glødende interesse for handel og service, sier Næss.