Bli et fyrtårn for miljøet

Del : fbtw

Har du lurt på om dere skulle gjøre noen «grønne» tiltak i bedriften, men vet ikke helt hvor dere skal starte eller hva som er nyttig og lønnsomt? OHF hjelper deg med bærekraftig vekst med tilskudd til Miljøfyrtårnsertifisering!

Oslo Handelsstands Forening gir alle medlemmer halv pris på kursavgiften Miljøfytårns sertifiseringskurs* i 2019, i anledning Miljøhovedstadsåret. Kurset er det første viktige steget i prosessen med sertifisering som tar to-tre måneder. Med denne sertifiseringen får dere hjelp til rutiner og grønn bevissthet både innad og utad. Det har aldri vært lønnsomt å kaste bort ressurser! Om det er mange nok av våre medlemmer som er interessert kommer vi til å sette opp egne kurs med kun disse.

Enkel og effektiv prosess med kurs

Gjennom å delta på Bli Miljøfyrtårn-kurs enten på nett eller på Oslo Kongressenter følger du et fastsatt sertifiseringsløp, der en erfaren miljøfyrtårnkonsulent guider deg gjennom prosessen steg for steg. Dette vil være en effektiv vei til sertifisering, med et planlagt program som sikrer god fremdrift. Her får du får en en unik mulighet til å utveksle erfaringer og bygge relasjoner med andre miljøbevisste virksomheter. Med smarte og digitale verktøy kan du enkelt og effektivt iverksette bærekraftstiltak innen områder som arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

• Miljøfyrtårn er Norges største miljøsertifisering
• 5 886 virksomheter fra 79 bransjer er sertifisert hittil
• Sertifiseringskriteriene handler om: avfall, arbeidsmiljø (HMS), energi, innkjøp, transport, plast og matsvinn
• Egne bransjekriterier for blant annet butikk, restaurant og kafé, dagligvare, engroshandel, hotell, bakeri, catering, kjøpesenter, enkle overnattingssteder, apotek, frisør ++. Vi tar også hensyn til om du er leietaker eller byggherre.
• Miljøfyrtårnsertifisering er godkjent som miljødokumentasjon i anbud/innkjøp.

Flere gode argumenter for å bli Miljøfyrtårn finner du her.

Klar for å starte? Ta kontakt med:

Stine Vintervoll
Prosjektkoordinator
Stiftelsen Miljøfyrtårn

482 448 20

eller

jona_farge_web_e3c0cc18a6b6f2c0

Jon Anders Henriksen
Næringspolitisk direktør i OHF

907 00 726

*Kursavgiften inkluderer konsulentoppfølging og rådgiving (epost/telefon).
I tillegg kommer etableringsgebyr, årlig serviceavgift og bruk av sertifisør.