Christine Thoresen

Del : fbtw

Christine Thoresen
Utdannelse: Bachelor i Varehandelsledelse på BI 2005-2008
Nåværende stilling: Opplæringsansvarlig ved HR-avdelingen i Optimera.

– Ditt engasjement i YR (når var du engasjert i YR og hvilke rolle/roller?)
Styremedlem YR: 2010-2011
Leder YR: 2011-2013
Styreobservatør i OHF: 2011-2013
Arrangert mange YR arrangementer bl.a: «Oslo Innovation Week» og «Muligheter i varehandelen».

– Hva har YR gjort for deg /verdien av å engasjere seg i YR (arrangementer, nettverk etc.)?
Mitt engasjement i YR har gitt meg verdifull erfaring i å starte opp prosjekter, drive prosesser og gjennomføre i form av arrangementer. Som leder for YR og leder for prosjekter har jeg fått prøvd meg på lederrollen og det har vært kjempe spennende. Det har vært utrolig gøy å få lede og samarbeide med andre. Jeg har blitt kjent med mange nye som jeg sannsynligvis ikke hadde blitt kjent med utenfor YR. Nettverket mitt har blitt så mye større og det har jeg virkelig kjent verdien av både i forhold til at jeg har flere å sparre med i jobbrelaterte spørsmål, jeg har også blitt kontaktet via nettverket mitt med jobbtilbud 3 ganger mens jeg har vært med i YR. Å være engasjert i YR er en kjempe mulighet både med tanke på erfaring og nettverk, i tillegg er det sosialt og veldig gøy.

– Hva gjør du i dag?
Jeg er med i YR sin valgkomité, OHF sin stipendkomité og er med å arrangerer Varehandelsreunion. Jeg har vært i Optimera siden 2008 og fått prøvd meg på forskjellige stillinger og trives veldig godt.