Dagligvarer på døra

Del : fbtw
Undersøkelser viser at nordmenn handler mat annenhver dag eller oftere, og bruker i snitt 59 minutter i dagligvarebutikker i løpet av uken.

– Vi tror at folk vil spare tid og handle enklere. I Norge har nesten alle tilgang til internett og handler for flere tusen kroner online allerede, så hvorfor ikke kjøpe dagligvarer også? sa daglig leder Karl Munthe-Kaas i Kolonial.no, da han gjestet OHFs frokostmøte om netthandel og multikanal.
De er en av flere som selger dagligvarer på nett. Posene kan kunden selv plukke opp på et hentepunkt eller få kjørt hjem mot 99 kroner. Hjemleveringen foregår enten på ettermiddagen mellom kl. 15-18 eller på kvelden mellom kl. 18-21.
Kolonial.no har kun vært i drift noen få måneder og kan ennå ikke si om dette blir en suksess. Konkurrenten Godtlevert.no har litt lenger fartstid og forteller at etterspørselen øker kraftig.
I dag får 30 000 nordmenn levert mat fra Godtlevert.no hver uke, og i løpet av 2014 vil de servere en million middager, skriver Handelsbladet FK.

– See more at: http://www.ohf.no/nyheter_full.asp?m=7535&newsID=2193#sthash.05pnjUbr.dpuf