En kveld med luksus og inspirasjon

Del : fbtw
YR lover en inspirerende, luksuriøs og kunnskapsrik kveld hvor veksten av luksuriøs varehandel i Oslo sentrum vil belyses. 

Formålet med kvelden er å fremme den stadig voksende luksuriøse trenden som tar Oslo sentrum med storm i disse dager. Stadig flere kjente internasjonale merker åpner sine dører i og rundt Karl Johan, samt i de store motemagasinene Steen & Strøm og Eger. 

I håp om å engasjere og opplyse unge studenter og ansatte i varehandelen om en del av Oslos fremtidige luksusmarked, vil Young Retailers presentere følgende foredragsholdere: 

Mari Hektoen
fra Søylen Eiendom kommer også for å fortelle om deres store utvikling i løpet av de siste årene – ikke bare videreutvikler de Eger og Steen & Strøm, de har også fått Bottega Veneta, Gucci, Marc Jakobs og Louis Vuitton til Nedre og Øvre Slottsgate. Mari vil snakke om hvordan/hvorfor de henter inn nettopp de aktørene som de gjør, markedsføring og videre planer. 
Ørnulf Høyer, mannan bak Høyer, forteller om deres satsning i Norge, samt tanker om fremtiden. I tillegg vil han snakke om markedsføring og branding.
Både Høyer og Søylen Eiendom tilbyr et knippe faktorer som vil fengsle flertallet – ikke nok med at de har et enorm produktutvalg, men estetikken og kundeservicen gir i seg selv en god følelse av luksus i hverdagen. Vi gleder oss! 
Dørene åpner 17.30, og arrangementet starter 18.00.