Frokostmøte – digital verden

Del : fbtw

Frokostmøte – digital verden

Del : fbtw

Vil digital handel ta over for fysiske butikker? Vil de fysiske butikkene oppleve den samme transformasjonen som avisene? Velkommen til inspirerende frokostmøte hos oss 7. mars 0830 – 1030

 

erik s

Erik Skjerve

Erik Skjerve er 38 år gammel, og har langt fartstid i norsk detaljhandel: Han har fagbrev i butikkfaget og har arbeidet i mange år i butikk både som butikkmedarbeider og butikksjef, han var ansvarlig for oppstart av nettbutikken for Japan Photo og ble siden markedssjef. Han har vært salgs- og markedssjef for konsumprodukter i Olympus Norge, samt arbeidet i Sony Nordic. Han har også virket som salgs- og markedssjef i Mylna Sport som er en av Nordens største leverandør av treningsutstyr. I dag arbeider Erik som rådgiver i konsulentselskapet See You.

Haneng

Alexander Haneng

Alexander Haneng er ekspert på digital strategi og e-handel, og har rollen som COO og teknologidirektør i Geta. Han er ansvarlig for syv utviklingsteam og prosjektene de leverer. Haneng er også partneransvarlig, og jobber tett med våre samarbeidspartnere. Alexander er en populær foredragsholder innen temaer som e-handel, omnikanal, innovasjon, teknologi, strategi og digital ledelse. Foredragene hans scorer høyt på faglig innhold, relevans for tilhørerne og på engasjement. Han er også arrangør av populære Digital Bar på MESH.

NÅR: 7. mars, 0830-1030
HVOR: Karl Johans gate 37 A
OHF-medlem: gratis,-
Ikke-medlem: 500,- kr

Bindende påmelding under.


Laster kart ....

Dato / tid 07/03/2017
08:30 - 10:30

Sted Oslo

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.