Den som eier distribusjonen eier alt

Del : fbtw

Den som eier distribusjonen eier alt

Del : fbtw

«Komplett ønsker å starte Nordens ledende markedsplass». 5. september vil Anton Hagberg dele med oss hvorfor han mener at juggernauts som Amazon, eBay, Google, Facebook og Alibaba trenger en nordisk motpart, og hvorfor han mener at Komplett har det som trengs for å bli i denne konkurransen.


Videre vil Hagberg avsløre noen av Kompletts tanker bak dette ambisiøse målet, og introdusere oss til strategier og foreløpige resultater som gjør at selskapet har tro på suksess med denne forretnings-modellen.

Komplett, Sandefjord Norway. Photo by Morten Rakke

Foto: Morten Rakke

Direktør Marketplace
Anton Hagberg har arbeidet i Komplett Group siden 2007 og er kommersiell direktør. Før det hadde han flere ledende stillinger innen salg, innkjøp og logistikk i Torp Computing Group (Itegra og MPX.no), Santech Micro Group og Helly Hansen. Anton Hagberg er utdannet diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI.


Innledning av Endre Storløkken «Nye salgsflater og digital distribusjon- vil dette endre/forskyve maktforholdet mellom leverandører/grossister og butikkjeder? Noen betraktninger»

• Hvilken konseptuell utvikling ser vi blant de store kjedene i dag?
• Hva er avtaletrendene og hvordan virker de?
• Hvilke distribusjonsavtaler er mest vanlig i dag, og hva kan vi forvente å se i fremtiden.

Bilde - Endre Storløkken


Når: 5. september
Frokost: 0830-0900
Foredrag: 0900-1030
Medlemmer: Gratis
Ikke-medlemmer: 500,-


 


Laster kart ....

Dato / tid 05/09/2017
08:30 - 10:30

Sted Oslo

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.