Endring i forbruksmønstre 2019

Del : fbtw

Endring i forbruksmønstre 2019

Del : fbtw

FROKOSTMØTE

Er norsk handel økonomisk bærekraftig og hvilke handelstrender kan vi forvente å møte fremover? Mange virksomheter opplever nedgang i omsetning og lønnsomhet. På dette seminaret skal vi se litt nærmere på lønnsomheten i norsk detaljhandel, og vi vil få servert noen tanker om endringene som skjer, samt hva som må til for å øke lønnsomheten. Er det kraftige endringer i forbruksmønsteret som er årsaken til nedgangen? Eller er det primært konkurransen fra netthandelen som har skyld i denne utviklingen? Patrik Müller kommer rett fra trendspottingsturné i USA og vil fortelle oss om de viktigste retailtrendene derfra.
Vi har også satt av tid til spørsmål og dialog med foredragsholderne på dette seminaret.


De siste retailtrendene innenfor netthandel og omnichannel

ved Patrik Müller

Patrik er en populær og engasjert foredragsholder og «framtidsspanare». Han jobber som e-handelsekspert på Nets-eide DIBS og har mer enn 15 års erfaring med å hjelpe e-handlere med effektive betalingsløsninger.

 

 


Er den fysiske butikken økonomisk bærekraftig, og hva kan vi forvente i fremtiden?

ved Bjørn Helge Nygaard

Bjørn er nordisk leder for forbrukerinnsikt hos Prognosesenteret. Han har jobbet med mange av de største aktørene blant boligutviklere, kjøpesentere, kjeder og leverandører til handelsvirksomheter i Norden og med prosjekter for sentrumsutvikling i norske byer.

 


Møtet er gratis for medlemmer, men vi ber om påmelding av hensyn til servering og sikkerhet.
Oppgi eventuelle allergier i kommentarfeltet.

Ikke-medlemmer: 500 kr

Påmeldte som ikke møter faktureres i etterkant, uavhengig av medlemskap eller ikke. (Vi ønsker også avmelding med andre ord, blir du forhindret fra å komme er det selvfølgelig helt greit!)

 

SE ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Laster kart ....

Dato / tid 05/03/2019
08:30 - 11:00

Sted Oslo Handelsstands Forening

Påmelding

Dette arrangementet er fullbooket. Send oss en mail til admin@ohf.no dersom du ønsker å stå på venteliste.