Frokostmøte: Fremtidens handel i norske byer

Del : fbtw

Frokostmøte: Fremtidens handel i norske byer

Del : fbtw

Handelen er i stor transformasjon om dagen, og nye forretningsmodeller oppstår. Samtidig vokser byene kraftig. Det grønne skiftet i økonomien får konsekvenser også for norsk varehandel. Biltilgjengeligheten i tettsteder strupes ved hjelp av bompenger og nye bilfrie områder, samtidig vokser netthandelen sterkt innenfor mange varesegmenter.

Hvilke konsekvenser får dette i byer og tettsteder i Norge? Vil den fysiske butikken fortsatt ha en rolle i norske bysentrum, og hvordan vil den rollen være? Vi har utfordret IKEA og Cushman & Wakefield til å svare på noen av disse spørsmålene ut i fra sitt ståsted.


PROGRAM

• Fremtidens handel i norske byer
Marit Elisabeth Jensen
Leder Retail, Cushman & Wakefield

• Hva blir fremtidens satsing for IKEA? Store handelshus, eller flere showroom med hjemkjøring?
Clare Rodgers
Administrerende direktør, IKEA Norge

• Vi avslutter seminaret med dialog mellom foredragsholdere og publikum.


MARIT ELISABETH JENSEN er leder for retail i Cushman & Wakefield. Jensen har jobbet med store utviklingsprosjekter innen handelseiendom siden 2008 samt tilbrakt flere år i motebransjen. Hun har et stort nettverk både nasjonalt og internasjonalt innen retail, food & beverage og leisure.

 

 

CLARE RODGERS er Country Retail Manager i IKEA Norge. Hun kommer fra stillingen som Country Manager i Storbritania og har nærmere 20 års erfaring i ulike posisjoner i IKEA systemet. Hun vil blant annet snakke om:

  • Er det store handelshus eller showroom i sentrum som blir fremtidens IKEA?
  • Varelevering i byer og tettsteder i forhold til IKEAs bærekraftsmål.
  • Hvordan møter IKEA utfordringene med økende netthandel.
  • Kommer IKEA til Vestby?

– Vi som jobber i detaljhandel står midt i en spennende tid. Vår visjon er å skape en bedre hverdag for de mange menneskene. Men med økende urbanisering, fokus på bærekraft og digitalisering, er ikke hverdagen som den en gang var. Vi skal benytte anledningen til å stake ut en ny kurs for å forme fremtidens handel, basert på alt vi vet om hvordan folk lever livene sine hjemme og hva de ønsker. I lys av dette evaluerer vi alle våre nye utbyggingsprosjekter i Norge, sier Clare Rodgers, til avisen Demokraten.


NB: Møtet er gratis for medlemmer, men krever påmelding.

Ikke medlemmer kr 500.-
Påmelding er bindende.
Ikke oppmøtte, som ikke har meldt seg av, faktureres etterskuddsvis.


Laster kart ....

Dato / tid 09/10/2018
08:30 - 11:00

Sted Oslo Handelsstands Forening

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.