Websending: Rikets tilstand

Del : fbtw

Websending: Rikets tilstand

Del : fbtw

Tradisjonen tro inviterer OHF finansministeren og en sjeføkonom for å gi oss de økonomiske utsiktene for det nye året. Du kan stille spørsmål via oss i forkant. Kaffen må du ordne selv!

Lurer du på hvordan norsk økonomi kommer til å utvikle seg i 2021? Hvordan har koronaen påvirket økonomien vår? Kommer forbruksveksten til å fortsette? Øker eller minker arbeidsledigheten? Hva vil skje med norsk kjøpekraft?

Finansminister Jan Tore Sanner og sjeføkonom i Sparebank1 Elisabeth Holvik, har tatt en titt i «krystallkulen» og vil gi oss sine prognoser og utsikter for norsk økonomi i 2021.

«Prognoser for norsk økonomi 2021» v/finansminister Jan Tore Sanner
Jan Tore Sanner har vært Norges Finansminister siden 24. januar 2020. Han har tidligere vært statsråd i både Kunnskapsdepartementet og Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Han har vært stortingsrepresentant siden 1993 og blant annet sittet i og vært nestleder i Finanskomiteen.

 

 

«Forbrukstrender i 2021 sett fra et makroperspektiv»
v/Elisabeth Holvik, Sjeføkonom Sparebank1

Holvik sitter i arbeidsutvalget i Senter for Pengepolitikk (CME) på BI. Hun har vært medforfatter på en av Norges Bank Watch rapport på oppdrag fra Finansdepartementet. Hun har også vært med i det rådgivende utvalg for Scheel utvalget i forbindelse med skattereformen. Holvik sitter i styret i Forskerfabrikken og er fast spaltist for Aftenposten og Dagens Næringsliv.

Holvik er utdannet sosialøkonom fra Universitetet i Bergen, med mellomfag i utviklingsgeografi. Holvik har tidligere jobbet i Norges Bank, Nordea, McKinsey, SEB, og BN-Bank.

Har du spørsmål til Sanner eller Holvik?
Vi vil spørre for deg! Send oss dine spørsmål i forkant og helst innen fredag 22. januar.
E-post: vibeke@ohf.no

Websendingen er gratis, men meld deg på slik at vi kan sende deg lenke!


Kart utilgjengelig

Dato / tid 26/01/2021
09:00 - 10:30

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.