Teknologi som forandrer retail – hva konverterer kunder?

Del : fbtw

Teknologi som forandrer retail – hva konverterer kunder?

Del : fbtw

Velkommen til frokostseminar onsdag 9. oktober hos Oslo Handelsstands Forening!

 


Teknologi som konverterer kunder
v/Hans Petter Hubert CEO at Bravo Lucy As

Konkurransen og transformasjon til sømløs handel mellom fysiske butikker og netthandel vil føre til store endringer i de fysiske butikkene de neste årene. Skal de fysiske butikkene fortsatt være relevante, må de ta i bruk ny teknologi. Hva kan de lære av nettbutikkene? Hvordan skal de konvertere flere kunder, uansett salgskanal?

Hans Petter har lang erfaring fra norsk retail, blant annet fra Voice og Moods of Norway, CapGemini og Accenture. I dag er han knyttet til et selskap som jobber med teknologiske løsninger og software-utvikling mot «supply chain». Hans Petter har en master of Science fra NTNU og en MBA fra IESE, Barcelona.

Teknologi som vil endre retail-bransjen
v/Alexander Haneng direktør for Posten Innovasjon

Alexander er ekspert på innovasjon, digitalisering og netthandel og leder Posten Innovasjon som nylig ble kåret til et av Norges mest innovative selskaper. Han blogger om digital transformasjon, strategi og ledelse og er gründer av IT- nettverket DigitalBar. Den populære foredragsholderen har en master i Software Engineering fra Sydney og en Bachelor i IT fra UiO.

OHF medlemmer gratis
Ikke medlem: 500,-
Enkel frokost
Av hensyn til servering ber vi om påmelding.
Ikke oppmøtte, som ikke har meldt seg av, faktureres etterskuddsvis.


Kart utilgjengelig

Dato / tid 09/10/2019
08:30 - 11:00

Sted Oslo Handelsstands Forening

Påmelding