Frokostmøte: Kriminalitetsbildet for handelsbedrifter

Del : fbtw

Frokostmøte: Kriminalitetsbildet for handelsbedrifter

Del : fbtw

«Hva kan handelen vente av politiet fremover?»

Robert Thorsen, politioverbetjent ved Sentrum politistasjon i Oslo, orienterer om hvordan politiet bekjemper vold og kriminalitet. Han vil legge vekt på politiets prioriteringer og samarbeidet med handel, service og servering.

«Trygghetsskapende arbeid i Oslo»

Osman Ibrahim, avdelingssjef i beredskapsetaten i Oslo kommune, om arbeidet med trygghetsindeks og Trygg i Oslo (TRiO); en paraplyorganisasjon for å samordne alt trygghetsskapende arbeid i Oslo. Utfordringer og fremdrift blir gjennomgått.

«Skimming og kortbedrageri»

Morten Drægni, politioverbetjent hos vinningsgruppen i Oslo politidistrikt, om trender med spesielt fokus på fenomenet «One Day Shoppers» – personer som kommer til Oslo med kopierte bankkort for å svindle til seg varer.

«Trygg handel»

Steinar Vadla Risa, trygghetsrådgiver for OHF, gir en rask status av sertifiseringsordningen – hva er oppnådd og veien videre? Det er ikke for sent å bli sertifisert og dra nytte av opplegget!

PRIS:

Gratis for medlemmer
500,- for ikke-medlemmer
Enkel frokost inkludert. NB! Påmeldingen er bindende.


Laster kart ....

Dato / tid 19/04/2016
08:30 - 10:30

Sted Oslo Handelsstands Forening

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.