Gode møteplasser gir mer byliv!

Del : fbtw

Gode møteplasser gir mer byliv!

Del : fbtw
NSW arkitektur og Oslo Handelsstands Forening inviterer til miniseminar om møteplasser.

Det er gammelt nytt at sentrum i Oslo er i endring. Men det er en klar trend at vi er blitt flinkere til å gjøre avtaler og møtes, og det er lettere å holde oversikt over de gode møteplassene. Politikerne vil gi mer plass til liv i gatene og flere hyggelige steder å møtes.

Vi stiller spørsmålene: Hvordan kan vi skape de beste møteplassene? Hvordan få folk til å velge akkurat ditt konsept? Hva er nytt innen mat og servering? Hvilke muligheter gir digitalisering og transformasjon av bygg i indre by?

Vi har invitert aktører som har lykkes med å skape populære møteplasser der folk møtes i ulike sammenhenger gjennom dagen, kvelden og natten – alle dager i uken. Vi får høre hva politikerne mener om utviklingen av byen vår og vi lover et innholdsrikt program med gode og inspirerende foredragsholdere. For å se fremover, kan vi ta en titt tilbake til en person som virkelig fikk folk til å møtes, nemlig Thorvald Meyer – vi møtes i stua hans i Karl Johans gate.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Av hensyn til servering ber vi om påmelding.

Frokost serveres fra kl. 0830

VELKOMMEN!

Kart utilgjengelig

Dato / tid 13/11/2019
08:30 - 11:00

Sted Oslo Handelsstands Forening

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.