Grønne verktøy – bærekraftig vekst for handel og servering
Grønne verktøy – bærekraftig vekst for handel og servering
FROKOSTMØTE
Oslo Handelsstands Forening og Stiftelsen Miljøfyrtårn inviterer til frokostmøte om bærekraftig vekst i norsk varehandel og servering. Konkrete verktøy som kan iverksettes på kort og lang sikt presenteres, deriblant sirkulære forretningsmodeller. Vi møter OHFs medlem MENY kjeden som presenterer hvordan de har skapt bærekraftig vekst, og Døgnvill Burger som har skapt en sertifisert restaurantsuksess.
I tillegg presenterer Miljøfyrtårn, Norges største miljøsertifisering, hvordan de kan hjelpe til med å skape miljøforbedringer, økt omdømme og reduserte kostnader.
08:00 – 08:30 Frokost & mingling
Grønne verktøy for bærekraftig vekst i varehandel og servering
ved Camilla Gramstad, Miljø- og CSR ansvarlig i Virke
Miljøfyrtårn: Lønnsomt verktøy for framtidens handel og servering
ved Linn Grøtberg og Stine Wennberg Vintervoll fra Miljøfyrtårn
Sammen tar vi ansvar
ved Erik Halstensen, Miljøansvarlig Meny
Slik skapte vi bærekraftig suksess
ved Tarje Haakstad Daglig leder, Døgnvill Burger AS
10:00 Programslutt
Spørsmål? Kontakt Prosjektkoordinator Stine Vintervoll hos Miljøfyrtårn: stine@miljofyrtarn.no / 48 24 48 20 eller Kristin Bø, kommunikasjonsansvarlig OHF: kristin@ohf.no / 22 40 34 40
Lett frokost serveres fra kompassmat, et catering-selskap som lager nye retter av overskuddsmat samtidig som de skaper en første inngangsport til arbeidslivet for ungdom.
Møtet er gratis, men vi ber om påmelding av hensyn til servering og sikkerhet.
Allergier? Fortell oss om det i kommentarfeltet i påmeldingen.
Dette møtet er en del av programmet til Miljøhovedstadsåret.
Dato / tid
27/02/2019
08:00 - 10:00
Sted Oslo Handelsstands Forening