Young Retailers – Hvordan lykkes med rekrutteringen?

Del : fbtw

Young Retailers – Hvordan lykkes med rekrutteringen?

Del : fbtw

Young Retailers har gleden av å invitere til årets første arrangement

1446151568769Feilansettelser er kostbare, det er derfor viktig å gjøre de gode rekrutteringsvalgene. Endringene vi ser i arbeidsmarkedet har ført til stor pågang i antall søkere til butikkstillinger. Når bunken nærmer seg 200 jobbsøknader er det ikke like enkelt å ta de riktige avgjørelsene.

Våre forelesere vil torsdag 28.januar gi deg tips og råd om hvordan du lettere kan ta de gode avgjørelsene når det gjelder nyansettelser.

  • Elin Ørjasæter  – «Hvordan skal vi rekruttere ifølge forskningen?»
  • Capus (HR Management) – «Gjør som profesjonelle rekruttere»

Elin Ørjasæter underviser på Høyskolen Kristiania i personalledelse og rekruttering, i tillegg til at hun er fast tilknyttet Aftenposten som skribent. Hun er også en aktiv samfunnsdebattant som har opptrådt i en rekke talkshows, deriblant Nytt på NyttSkavlan og Tabloid.

269Capus har lang erfaring med rekruttering til varehandelen. Capus ble etablert i 2004, og har lenge vært et av landets le
dende rekrutterings – og bemanningsmiljøer. De vil gi oss innsikt i hvordan de profesjonelle rekrutterer riktig kandidat til jobben.

PRIS

Medlemmer i YR og OHF: gratis!

Pris for ikke-medlemmer: 100,-


Laster kart ....

Dato / tid 28/01/2016
17:30 - 20:00

Sted Oslo Handelsstands Forening

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.