Motebransjens norske gründereventyr – fra null til gull

Del : fbtw

Motebransjens norske gründereventyr – fra null til gull

Del : fbtw

Torsdag 29. august inviterer Young Retailers til en spennende fagkveld

Motebransjen er en tøff bransje, og står overfor store utfordringer og endringer innen produksjon og distribusjon. Den raske teknologiske utviklingen fører til at det nærmest blir et kappløp om å kunne tilby de beste løsningene tidligst. Midt inne i dette digitale skiftet blir det viktigere og viktigere å tilpasse seg nye shoppingmønstre. Samtidig har norsk moteindustri opplevd stor fremgang og økt interesse både på hjemmebane og internasjonalt.

Kveldens foredragsholdere har begge klart å vinne plass blant norske moteforretninger, og vil fortelle om sin gründerreise. Hvordan går man fra nykommer til etablert aktør?

Møtet er gratis, men på grunn av servering ber vi om påmelding!

HØYER

Ørnulf Høyer startet Høyer i 2004 med den første butikken på Sjølyst. I dag, mer enn et tiår senere, har de etablert 26 butikker spredt over hele landet. Høyer har vært et motemekka for kvalitetsbevisste nordmenn med et bredt utvalg av internasjonale luksusmerker. I dag er Høyer inne i en stor omveltning, hvor de satser på egeneide merker og etablering av en ny kjede, Høyer Collabs.

 

 

 

 

VARSITY

Varsity ble etablert i 2013 av brødrene Alexander og Sebastian Adams. Deres misjon var å skape den perfekte capsen og levere kvalitetsprodukter man ikke finner andre steder. Varsity har utviklet seg fra å ha venner og familie som pilotkunder til å tidoble omsetningen på få år. I dag retter de blikket mot den internasjonale arenaen, med ny butikk i Saint-Tropez.

 

Dato:  Torsdag 29. august

Klokkeslett: 17:00 – 20:00

Sted: Karl Johans Gate 37 A (inngang ved Egon/Paleet)

Pris: Gratis inngang

Servering: Pizza!

 

Lurer du på noe, send oss en e-post eller en melding på Facebook

Link til eventet på Facebook


Laster kart ....

Dato / tid 29/08/2019
17:00 - 20:00

Sted OHF, Karl Johans gate 37 A

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.