Hvordan oppnå ditt fulle potensiale? – En mentor kan hjelpe deg på veien

Del : fbtw

Hvordan oppnå ditt fulle potensiale? – En mentor kan hjelpe deg på veien

Del : fbtw

Hva er mentorskap og hva kan det bety for din utvikling? Studier viser at personer med en mentor har større sannsynlighet for personlig og karrieremessig utvikling, og høyere sannsynlighet for å gjøre suksess på arbeidplassen (Underhill, 2006).

For anledningen har vi invitert en erfaren mentor og en mentee som vil dele sine erfaringer med oss. Du vil blant annet få råd om hvordan gå frem for å få en egen mentor, lære om hvordan en mentorrelasjon kan foregå, og hvilke fordeler man kan oppleve med mentorskap.

Foredragsholdere

Yvonne Fosser er HR-direktør i Innovasjon Norge og omtales som Norges mest synlige HR-sjef. Hun har bred erfaring med mentorskap og vil dele sine tanker og erfaringer.

yvonne-fosser---web---foto-agnete-brun

Pauline Johansen er markedskordinator i OBOS-gruppen, og har tidligere en bachelor i Varehandelsledelse fra BI. Hun vil fortelle om hva hennes mentor har betydd for personlig utvikling og karrierevalg.

pauline-johansen

 

Praktisk informasjon

Sted: Oslo Handelstands Forening, Karl Johans gate 37A (inngang ved Egon)

Tidspunkt: 24. Januar. Dørene åpner kl. 17.30 og da serveres det mat. Foredrag starter kl. 18.00

Pris: Gratis for medlemmer av Young Retailers og OHF, 200 kr for ikke-medlemmer.

 

Det blir informasjonsmøte om Young Retailers sitt prosjektprogram samme dag
fra kl. 17.00-17.30.

 

Referanser

Underhill, C. M. (2006). The effectiveness of mentoring programs in corporate settings: A meta-analytical review of the literature. Journal of vocational behavior68(2), 292-307.

 


Laster kart ....

Dato / tid 24/01/2017
17:30 - 20:30

Sted Oslo Handelsstands Forening

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.