Webinar: Osloanalysen – Klikk for lenke

Del : fbtw

Webinar: Osloanalysen – Klikk for lenke

Del : fbtw

Klikk her for å delta på webinaret: https://youtu.be/va3BT9AYRqU

———-

Oslo Handelsstands Forening inviterer til webinar 9. juni der vi vil skue bakover til 2019, omsetningen så langt i 2020 og ikke minst se på utsiktene for fremtiden.

Bjørn Næss, adm. dir. i OHF vil presentere Osloanalysen for 2019 som viser tall for handel og servering og hvor vi var på vei før korona-viruset satte en midlertidig brems på hele samfunnet.

Bjørn Helge Nygaard, Nordisk leder for forbrukerinnsikt ved Prognosesenteret, vil reflektere rundt korona-situasjonen og handelsutviklingen så langt i 2020 og spesielt under korona-krisen. Hvem er vinnere og tapere? Tok netthandelen av? Hva skjer med kjøpekraften til norske forbrukere og hvordan står det til i Norge i forhold til resten av verden?

Elisabeth Holvik, sjeføkonom i Sparebank 1 Gruppen vil se fremover. Hvordan blir 2021? Hun vil se på den norske forbrukeren fra et makronivå. Hvordan blir økonomien blant folk flest og hva vil vi bruke pengene våre på?

Vi avslutter med en samtale blant innlederne.

Påmelding (scroll nedover) innen mandag 8. juni kl. 1500.

Møtet er digitalt. Lenken som skal benyttes for å se webinaret sendes til alle påmeldte.


Om innlederne:

Elisabeth Holvik sitter i arbeidsutvalget i Senter for Pengepolitikk (CME) på BI. Hun har vært medforfatter på en av Norges Bank Watch rapport på oppdrag fra Finansdepartementet. Hun har også vært med i det rådgivende utvalg for Scheel utvalget i forbindelse med skattereformen. Holvik sitter i styret i Forskerfabrikken og er fast spaltist for Aftenposten og Dagens Næringsliv. Holvik er utdannet sosialøkonom fra Universitetet i Bergen, med mellomfag i utviklingsgeografi. Holvik har tidligere jobbet i Norges Bank, Nordea, McKinsey, SEB, og BN-Bank

Bjørn Helge Nygaard er utdannet ved Norges markedshøyskole og startet som butikksjef nummer tre i Nille i 1984. Har jobbet i ti år med reklame og siden 1998 arbeidet med markedsanalyse, særlig innen politikk, bolig, bil og handel. Han sitter i SSBs rådgivende utvalg for handelsstatistikk og i NCSC sin jury som kårer årets kjøpesenter.

 

 

Bjørn Næss har bred erfaring fra handel, kjede- og butikkdrift, med næringspolitisk arbeid og som rådgiver for handel og service. Han har tidligere vært partner for varehandelskonsulentene i Hartmark Consulting og partner i Habberstad, kjededirektør i Statoil detaljhandel, Direktør i Coop Norge og adm. direktør i AC Nielsen Norge. Han er utdannet siviløkonom.

 

 


Kart utilgjengelig

Dato / tid 09/06/2020
10:00 - 11:00

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.