Oslo Innovation Week «APP-timize your experience»

Del : fbtw

Oslo Innovation Week «APP-timize your experience»

Del : fbtw

Young Retailers inviterer til Oslo Innovation Week og eventet

«APP-timize your experience».

Black_OIW_RGB_300dpi

I år har Young Retailers fokus på bruken av teknologiske nyvinninger som hjelpemidler i kjøpsopplevelsen, og i hvilken grad dette påvirker opplevelsen av å kjøpe et produkt eller tjeneste.

Foredragsholdere:

  • YeyNey «Saving made social» – Thora Helene Støren & Bao Mariana Nguyen
  • Fursetgruppen / Unfold AS – Marianne Nygård Hansen & Kai Holmberg

YeyNey er sparings-appen som skal redusere de små og store impulskjøpene.  Når du vurderer et kjøp av en jakke eller en elektrisk dings, kan du først sjekke med dine venner og familie. Du tar et bilde av gjenstanden, setter en tidsfrist og så får du tilbakemelding på om du burde kjøpe eller ikke.

Fursetgruppen er en av Norges største og mest fremgangsrike restaurantgrupper, og fungerer som en administrativ enhet og støtteapparat for bla. Grand Café, Maeemo, Ekebergrestauranten m.fl. Sammen med Unfold AS skal de igang med å utvikle et interaksjonsprodukt som igjen skal være med på å skape lojalitet til Fursetgruppens restauranter.


thoraThora er art director utdannet fra Westerdals. Hun har en mastergrad i Innovasjon og Entreprenørskap fra Ås. Thora har jobbet som markedskoordinator i Econa, og er for tiden bosatt på Svalbard, der hun jobber i reisebyrået Spitsbergen Travel med sosiale medier og nettsider.

 

baoBao er utdannet interaksjonsdesigner fra Institutt for informatikk og har en MSc in Innovation & Entrepreneurship ved Universitetet i Oslo. Hun har erfaring fra EVRY, IBM og Innovasjon Norge og jobbet på apper, blant annet TagStory.

 

 


FullSizeRender 2

Marianne Nygård-Hansen er Head of Marketing & Communication med overordnet ansvar for alle konseptene i Fursetgruppen restaurant group, og har bred erfaring fra både tradisjonelle og digitale markedsføring- og kommunikasjonskanaler. Hun har flere års erfaring med merkevarebygging innenfor reiselivs- og kommunikasjonsbransjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kai har 20 års ledererfaring fra reiselivet, og startet i 2015 som partner og leder for strategi og forretningsutvikling i Unfold. Han har tidligere vært gründer og CEO i langdistanseselskapet FEEL Air og teknologiselskapet in2, ledet onlineselskapene Gotogate og Flybillet i Norden og vært konserndirektør i Via Travel Group, Net Trans Services og Rica Hotels.


Hvem passer arrangementet for:

  • For deg som jobber eller studerer innen kommunikasjon, teknologi, og markedsføring
  • For deg som studerer retail design, interaktiv design, eller digital markedsføring

Pris for medlemmer i Young Retailers: Gratis / (redusert pris for startups: 50,-)

Pris: 100,-

 

 


Laster kart ....

Dato / tid 18/10/2016
17:30 - 20:00

Sted Oslo Handelsstands Forening

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.