Seminar: Hvordan utvikle egen nettbutikk?

Del : fbtw

Seminar: Hvordan utvikle egen nettbutikk?

Del : fbtw

Velkommen til seminar!

Dette seminaret er for deg som skal starte opp, eller arbeider med nettsider, enten det er sømløs omnichannel eller kun nettbutikk.

STED: Oslo Handelsstands Forening

PRIS: Gratis for medlemmer, 900,- for ikke-medlemmer.

Vi begynner med de store trendene, men kommer raskt inn på hva de beste i markedet gjør og hva kundene forventer og krever. Vi ser på digitalisering av butikkene og viktige forutsetninger for å kunne etablere en omnikanal. Til slutt ser vi også på hva du bør kreve av en e-handelsplattform og din leverandør og samarbeidspartner.

PROGRAM

Del en: Sentrale trender Hva ønsker kundene? Hva gjør de beste retailforetagene i dag?

Del to: Hvilke forutsetninger må på plass for å lykkes? Kundenytte vs kundeopplevelse. Hvordan velge riktig partner og plattform for din løsning.

Foredragsholdere

Sverre+Øier

Sverre Øier, country manager, Ateles Consulting Norge

Sverre Øier har over 14 års erfaring med e-handel og har i dag ansvaret for Ateles Consulting sin virksomhet på det norske markedet. Han brenner for e-handel og de norske aktørers stilling på hjemmemarkedet, og ønsker at norsk netthandel også skal kunne hevde seg internasjonalt.

 Jonni+Harrius

Jonni Harrius, senior eCommerce strategist, Ateles Consulting, Norge

Jonni Harrius har over 15 års erfaring med e-handel, og har vært med å sjøsette over 200 e-handelsprosjekter på det nordiske markedet. I dag hjelper han Ateles kunder med det strategiske arbeidet med e-handel, og foreleser ofte om temaer relatert til e-handel og omnikanal. NB! Ansatte i konsulentselskaper innen samme bransje som foredragsholderne, har ikke anledning til å delta på dette seminaret.


Laster kart ....

Dato / tid 18/09/2015
08:30 - 11:00

Sted Oslo Handelsstands Forening

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.