Frokostmøte: Vil du halvere svinnet ditt?

Del : fbtw

Frokostmøte: Vil du halvere svinnet ditt?

Del : fbtw

Store verdier går tapt for detaljhandelen som følge av svinn. Ti millarder svenske kroner gikk tapt fra butikkene i 2016, viser en rapport fra Svensk Handel. Butikktyveri og ansatte som begår underslag er ikke en del av sunn forretningsdrift. Velfungerende bedrifter med gode rutiner sparer penger og tid. Politiet gjør sitt, men det mest effektive er når næringslivet selv tar problemstillingen på alvor. Iverksett noen enkle forebyggende tiltak og skap gode rutiner, det virker! Har du råd til å la være?


22. august arrangerer vi frokostmøte om svinnforebyggende tiltak. Her vil du få konkrete råd og tips til hvordan du kan redusere svinn, slik at du sparer penger og bedrer resultatet! Vi vil også ta for oss hvordan kriminalitet kan påvirke et område. Dette er lett å glemme når det snakkes om «områdeløft» flere steder i Oslo.

Foredragsholder er Steinar Vadla Risa, engasjert trygghetsrådgiver i OHF og gründeren av vaktselskapet Vadla Trygghetsbyrå. Gjennom de siste 25 år har han vært engasjert av noen av norges største kjøpesentre, for å forebygge svinn. Han er også innleid sikkerhetssjef i flere handelsbedrifter.
Møt opp og få praktisk kunnskap om hvordan forebygge kriminalitet, svinn og svindel mot din bedrift.

Si forsvinn til svinn, meld deg på! 

Vi serverer en enkel frokost fra 8.30. Møtet starter 09.00 og varer til 10.30.

OHF-medlem: gratis
Ikke-medlem: 500,-

Av hensyn til servering ber vi om påmelding.
Påmeldingen er bindende. Ikke oppmøtte, som ikke har meldt seg av, faktureres etterskuddsvis.

Her finner du flere tips til trygg handel fra OHF


Laster kart ....

Dato / tid 22/08/2018
08:30 - 10:30

Sted Oslo Handelsstands Forening

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.