YR-webinar: Hvordan bruke LinkedIn som nettverksbygger?

Del : fbtw

YR-webinar: Hvordan bruke LinkedIn som nettverksbygger?

Del : fbtw

Young Retailers byr på gratis webinar med Norges fremste ekspert på LinkedIn, Christoffer Bertilsson. Han vil gi deg tips og triks for hvordan man komme i kontakt med bedrifter og nøkkelpersoner. Sendingen er live så det er mulighet for å stille spørsmål underveis. Begrenset antall plasser!

LinkedIn er en slags digital CV, men hvordan fungerer plattformen og hva må man gjøre for å bli oppdaget og hvordan bygger man nettverk med viktige personer?

Av alle sosiale medier er nok LinkedIn den plattformen færrest egentlig vet hvordan man skal benytte. LinkedIn er en plattform der du kan bygge et sosialt nettverk med profesjonelle kontakter og forretningsforbindelser. Her har du store muligheter for å bli oppdaget og forhåpentligvis bli ansatt.


Vi har fått med oss den anerkjente Mr. LinkedIn, Christoffer Bertilsson. Han er kurs- og foredragsholder med bakgrunn fra digital markedsføring. Christoffer er også Norges fremste ekspert på LinkedIn og jobber med profesjonelle for å skape karriereutvikling og salgs- og forretningsmuligheter.

Under webinaret vil du få høre hva som er viktig å gjøre for å bygge på nettverket på LinkedIn og få mange råd og tips! Samtidig har du mulighet til å stille spørsmål underveis i webinaret.  Sendingen vil være live, og det beste av alt – dette er HELT GRATIS!

——————

Sted: Zoom

Pris: HELT GRATIS

Påmelding: Registrer deg ved å fylle ut skjemaet under (innen kl. 15:00, 23. mars). Vi sender lenke.

For alle! NB. Begrenset antall plasser.


Kart utilgjengelig

Dato / tid 23/03/2021
18:00 - 18:30

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.