Young Retailers inviterer: Hva har data med retail å gjøre?

Del : fbtw

Young Retailers inviterer: Hva har data med retail å gjøre?

Del : fbtw

Informasjon om kundene og verden rundt oss gir grunnlag for bedrifter til å kunne ta bedre beslutninger. Dagens datasystemer behandler ikke bare mer data enn noensinne, men de gir også nye muligheter innen markedsføring, CRM, logistikk og mye mer. Data er makt, som vi har fått lære av giganter som Facebook og Google.

Men hva kan data gjøre for dagens og fremtidens retail?

10. oktober kl. 17.00 inviterer Young Retailers til en kveld med spennende foredrag!

SAP er markedsledende innen enterprise application software, og har nærmere en halv million kunder i over 180 land og skytjenestene deres har 186 millioner brukere. 77 % av verdens pengetransaksjoner er innom et SAP-system.

Fra SAP kommer Industry Account Executive, Tina Marie Eliassen. Hun har ti års erfaring fra fashion/retail, både fra butikk og med supply planning og logistikk sentralt. Hun arbeider i dag som kundeansvarlig i SAP for retail- og consumer products-kunder som er på vei gjennom og mot en digital transformasjon.

Cosmina Matei er Senior Consultant hos Capgemini Norge. Tidligere har hun også jobbet som Lead of ID Services and Internal Projects hos Aera. Aera Payment & Identification ble etablert som en joint venture mellom Coop og Norgesgruppen i 2016 for å ivareta varehandelsaktørenes interesser innen betalingsformidling samt for å opprettholde dagens høye effektivitet og lave kostnadsnivå for betaling i Norge.

Arrangementet er gratis og det vil bli servert mat.

 

Hvor: Karl Johans gate 37
Når: 10. oktober kl.17.00
Pris: gratis


Laster kart ....

Dato / tid 10/10/2019
17:00 - 21:00

Sted Oslo

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.