Young Retailers inviterer til «Salg, service & kundeopplevelser»

Del : fbtw

Young Retailers inviterer til «Salg, service & kundeopplevelser»

Del : fbtw

Young Retailers inviterer deg til å kickstarte julehandelen med en motiverende kveld, der vi har fokus på salg og de gode kundeopplevelsene. Hva beskriver en dyktig selger, og hvordan motivere de ansatte til å bli bedre selgere?

Foredragsholdere:

  • Arvid Krogh, Krogh Optikk
  • Anders Rønningen, salgsdirektør GET TDC

Arvid Krogh

Til daglig er Arvid ansvarlig i Skandinavias største optikkjede Krogh Optikk.Han er utdannet optiker, og eier kjeden Krogh Optikk sammen med sin bror Nicolai Krogh. Firmaet ble startet opp i 1877 av deres tippoldefar, og består i dag av 22 butikker. De siste årene har de hatt bransjens høyeste snittomsetning og beste bunnlinje.

Arvid vil fortelle oss om hvordan Krogh driver videre familieselskapet og fokuserer på kundeopplevelser og god service. Arvid ønsket at vi skulle bruke dette bildet, som for ham handler om de gode opplevelsene. 

Anders Rønningen jobber som salgsdirektør i GET TDC. Han har tidligere vært partner i Retailx, et firma som spesialiserer seg innen retail og salg, samt butikkdrift. Anders kommer med masse gode salgstriks frem mot julehandelen, ta med notatblokk og penn 🙂

Hvem passer arrangementet for? 

  • for daglig ledere/ nestledere i butikk som ønsker å hente inspirasjon før en travel julehandel
  • for deg som jobber i butikk og ønsker å bli en bedre selger
  • for deg som jobber/studerer innen salg og markedsføring

Pris: Gratis for medlemmer i Young Retailers / OHF / 100,- for ikke-medlemmer. 


Laster kart ....

Dato / tid 15/11/2016
17:30 - 20:00

Sted Oslo

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.