Young Retailers: Kjøpesenter som destinasjon – er butikken død?

Del : fbtw

Young Retailers: Kjøpesenter som destinasjon – er butikken død?

Del : fbtw

Velkommen til årets første arrangement og det er gratis for alle! Vi har gleden av å invitere våre medlemmer til en spennende fagkveld torsdag 28. mars. Vi får besøk av Østbanehallen (Ø), Aker Brygge og Promenaden! Vi får høre om hvordan de ulike sentrene har utviklet seg og hva de tenker om fremtidig utvikling og trender i handel og servering. Kveldens gjester er Torstein Heldal fra Oslo S/Ø, Thomas Nygård fra Aker Brygge og Ruben Storevold fra Promenaden.

 

Bilderesultat for torstein heldal østbanehallen

Torstein Heldal, Senterleder, Oslo S/Østbanehallen (Ø)

Oslo S er Norges viktigste knutepunkt for tog og annen kollektivtrafikk. Per i dag er 150 000 personer innom stasjonsområdet hver dag, og prognoser tilsier at tallet vil vokse kraftig. Om noen år forventer man at så mange som 100 millioner mennesker vil være innom Oslo S i løpet av ett år. Ø har blitt en destinasjon for dem som er glad i mat. Dette gjelder alt fra en rask matbit eller en helaften med venner.

 

 

 

Bilderesultat for thomas nygård aker brygge promenade

Thomas Nygård, Destinasjonsjef, Aker Brygge

Aker Brygge har utviklet seg til å være en turistattraksjon, kjøpesenter og matdestinasjon. De satser ikke bare på restauranter, men også på kafeer og butikker. Det er mulig å handle litt og ta seg en kopp kaffe. Formålet er å være en bydel som er involverende og med egen julegate, kunstutstillinger, motevisninger og markeder skal kunne oppleves av alle.

 

 

 

Ruben Storevold, leder for sentrene Steen og Strøm og Eger

Promenaden med sin Oslo’s Fashion District er i dag et episenter for luksus, mote og livsstil i Norge. Området dekker Akersgaten, Kongens gate, Grensen, Nedre Slottsgate, Øvre Slottsgate og Prinsens gate. Her finner du flagship stores til blant annet Gucci, Louis Vuitton og Hermes, samt andre merker som Ganni, Aesop og Maje.

Steen & Strøm ble opprettet i 1797 og er Norge eldste eksklusive kjøpesenter. Med sine 7 etasjer huser senteret et mangfold av kjente internasjonale merker og en inspirerende foodcourt. Magasinet har tradisjon for å være byens møtested og inspirasjonskilde til trender og livsstil.

Eger er sikkert Oslos mest inspirerende varemagasin for high-end mote. Magasinet tilbyr 400 ulike merker innen mote, skjønnhet og livsstil.

 

Dato: Torsdag 28. mars
Klokkeslett: 17.30–20.00
Sted: Karl Johans gate 37 A (inngang ved Egon/Paleet)
Pris: Gratis

Lurer du på noe ta gjerne kontakt: hei@youngretailers.no

Laster kart ....

Dato / tid 28/03/2019
17:30 - 20:00

Sted Oslo Handelsstands Forening

Påmelding

Booking er ikke lenger tilgjengelig for denne hendelsen. Ta kontakt med admin@ohf.no eller ring oss på tlf. 22 40 34 40 dersom du har spørsmål.