Festhelg i Oslo sentrum

Del : fbtw
Fredag og lørdag slippes tre store arrangementer løs i gatene i Oslo.
I kveld er det duket for det årlige arrangementet Oslo Kulturnatt, i regi av Oslo kommune. En hel ettermiddag og kveld fylt med aktiviteter over hele byen, og alt er gratis! Les mer på Oslo Kulturnatt.

Matstreif
på Rådhusplassen, Aker Brygge og Tjuvholmen, byr på mat og matkultur fra hele landet. For å hjelpe deg å navigere i matjungelen har blant annet Aftenposten laget en «10 på topp» liste over hvilke steder du bør oppsøke. 

Når du har fått stilt sulten kan du gå videre til Oslo bokfestival for å oppdatere deg på det siste i bokbransjen. Utenfor OHFs kontorer på Karl Johansgate kan du møte en hel bokverden, der hele bokbransjen viser frem klassikere, nye forfatter og en mengde gode tilbud. 
Festivalsjef, Mari Reinholt Aas (avbildet nederst), kan friste med aktiviteter fra tre forskjellige scener i Spikersuppa, i tillegg til en rekke arrangementer rundt om i byen. Aas er svært positiv til at det er så mye som skjer på samme helg.
– Det tror jeg vi alle tjener på, sier hun.

Det samme mener butikkleder for Tanum Karl Johan, Borghild Nelson, som for anledningen har trukket deler av butikken ut på Karl Johan. – Jeg tror ikke arrangementene slår hverandre i hjel. De fungerer heller som en utfyllende pakke. Hun forteller om stort engasjement blant de faste kundene. – De etterspør programmet for arrangementet lang tid i forveien, forteller hun.

OHF verdsetter all den aktivitet som gjør gatene i Oslo fulle av mennesker, og som bringer liv i gatene. Vi håper både publikum, myndigheter og andre interesserte gleder seg over byens tilbud sammen med oss i handelsstandsforeningen!