Gjør billettkjøpet lettere

Del : fbtw

Det er første gang Ticketmaster gir tilgang til API-et på denne måten.
VisitOSLOs kulturkalender viser nå live informasjon om tilgjengelige billetter. Er det billetter tilgjengelig er du bare et klikk unna Ticketmasters kjøpsløsning.
Du kan lese mer om hvordan det hele fungerer på denne siden.

Markedsdirektør i Ticketmaster Norge, Tormod Olsen, sier selskapet jevnlig får henvendelser om samarbeid, men at de alltid har takket nei til disse.
 Som oftest får vi henvendelser om samarbeid fordi man ser en mulighet for å tjene mer penger for seg selv, og vanne ut lønnsomheten i allerede eksisterende forretningsmodeller.
VisitOSLO hadde derimot en ganske annen tilnærming, som gjorde et samarbeid langt mer interessant.
– De ønsket å øke antallet besøkende på arrangementene i Oslo uten at de selv skulle tjene på det. VisitOSLO var kun opptatt av at kultursektoren i Oslo skulle selge flere billetter. Dermed fikk vi til en løsning som var god for alle parter, forteller Olsen.

Målet er å selge enda flere billetter til Oslos mange arrangementer.
– Å kunne tilby en komplett og brukervennlig billettløsning på vår populære arrangementskalender har vært et mål lenge. Jeg tror ingen andre hovedsteder i verden kan tilby en bedre løsning til sine besøkende, og til byens beboere, enn det vi nå har, forteller adm. dir. i VisitOSLO, Bente Holm.

OHF gratulerer med ny avtale, som vi syns er et svært positivt bidrag for byen.