I år kommer julen tidlig!

Del : fbtw

Det er helt sikkert – det blir jul i år også! Vi kommer til å få julepyntede gater, juleutstillinger i butikkvinduene, julemat og musikk og arrangementer som kommer til å få oss i julestemning.

I år håper vi også at mange graver dypt i lommebøkene når de skal ut og handle. Både fordi det kanskje er ekstra mange som trenger en oppmerksomhet i år og fordi mange i handelen trenger julehandelen for å holde butikken sin levende. Mer enn noen gang, er butikkene i Oslo sentrum avhengige av at mange legger turen til byen for å gjøre julehandelen sin.

– Med mange på hjemmekontor, er det mindre mennesker i sentrum enn normalt. Kombinert med at butikkene og kjøpesentrene er svært opptatt av smitteverntiltak, er det derfor ekstra trygt å handle i butikkene i Oslo sentrum akkurat nå, sier adm. dir. Bjørn Næss i Oslo Handelsstands Forening.

Han oppfordrer folk til å handle i sentrum og å starte tidlig, nettopp for å unngå trengsel.

– Tidligere var desember den aller viktigste måneden for julehandelen. De siste årene har julehandelen gjerne fått en kick-start med Black Friday i slutten av november. Nå appellerer vi til å starte enda tidligere, nettopp av smittevernhensyn, oppfordrer Næss.

På nettsidene til VisitOslo kan du holde deg oppdatert om hva som skjer av ulike aktiviteter i Oslo i før jul. Her kan du få tips om mange gode juleopplevelser i trygge rammer.

Vi ønsker alle en god førjulstid og ønsker hjertelig velkommen til god julestemning i Oslo sentrum!