Butikken til Gutta på haugen i Mathallen.

Juridisk hjelp til medlemmer

Del : fbtw

Spesialmatbutikken Gutta på Haugen har nylig erfart en av fordelene med å være medlem i OHF.

Bedriftsmedlemmet, som har butikk på St. Hanshaugen og i Mathallen Oslo, henvendte seg til foreningen for hjelp i en sak mot en leverandør. Dette gjaldt et krav på en leveranse som Gutta på Haugen mener de aldri har fått.

OHF-advokaten

Butikken til Gutta på haugen i Mathallen.

Butikken til Gutta på haugen i Mathallen.

I saker som krever juridisk kompetanse, videreformidler OHF henvendelsene til Advokatfirmaet Ræder, som foreningen samarbeider med. Partner Carl Arthur Christiansen tok tak i denne saken.

En av OHFs mange medlemsfordeler er at bedriftsmedlemmer får inntil de to første timene gratis hos advokat, gitt at henvendelsen skjer via foreningen. Bedriftsmedlemmer får også en gunstig timepris utover dette.

Her er våre medlemsfordeler

Rask og god løsning

– Det er flott med denne hjelpen fra Oslo Handelsstands Forening. De svarte raskt på henvendelsen og ikke lenge etter var en advokat på saken. Det er både tidkrevende og dyrt når slike saker står i stampe. Derfor er jeg glad for at dette løste seg raskt på en tilfredsstillende måte, sier Trond Svellet, eier og driver av Gutta på Haugen.

– Jeg ønsker å være medlem i OHF av flere grunner og har nå – bokstavelig talt – fått erfare en av deres mange fordeler, sier Svellet.

Bli medleim i OHF, du også!