Lapper med mening

Del : fbtw

Frem mot jul selger Kirkens Bymisjon alternative pakkelapper. For hvert kort som selges, kan Kirkens Bymisjon glede en av sine besøkende. Én pakkelapp gir nemlig én middag og et sted å spise til gjester fra rus- og gatemiljøene. Hver til-og-fra lapp koster 40 kroner og kan kjøpes i flere butikker på Paleet.

IMG_1483

Kristin hos Floriss Paleet viser frem årets beste pakkelapper

 

Pakkelappene selges også på nettsiden: www.kirkensbymisjon.no Her kan man kjøpe til-og-fra lapper  i pakker á fem stk. som koster 200,-

IMG_1488

Lappene selges ved kassen hos flere på Paleet

I butikker rundt omkring, leveres de i et display som butikkene kan sette ved kassa. Tanken er at de som jobber i butikken kan spørre kundene om de ønsker en pakkelapp med gaven, som de da kan betale direkte med SMS eller Vipps. Butikkene kan kontakte Kirkens Bymisjon – så leverer de.

«Folk flest er positive til denne muligheten, og synes at det er utrolig fint å sette disse på julegavene grunnet den ekstra verdien kortene gir julegaven. Så jeg oppfordrer alle Oslos butikker å tilby Kirkens Bymisjons populære pakkelapper til sine kunder! » forteller Ragnhild Hærem Østmo fra Kirkens Bymisjon.

IMG_1486

Krogh Optikk på Paleet har lappene til salgs