Lars slutter i OHF

Del : fbtw

Etter 20 år i Oslo Handelsstands Forening slutter vår Utviklingssjef, Lars Fredriksen.

– Koronasitasjonen har fått meg til å reflektere over hva jeg ønsker å bruke de neste årene i arbeidslivet på. Jeg har flere prosjekter jeg ønsker å realisere og planlegger også å oppdatere min kompetanse med mer formell utdannelse, forteller Lars og fortsetter:

– Dagens enorme innovasjon innen handel, servering og servicenæringen har gjort at jeg ser mange fremtidige muligheter jeg har lyst til å prøve ut, særlig er jeg opptatt av kundereisen, fortsetter han. Jeg ønsker alle samarbeidspartnere, kollegaer, ledere og ansatte jeg har møtt lykke til videre!

Lars har satt spor etter seg i OHF. Han etablerte Young Retailers, var med på å etablere Strøksforeningen Karl Johan og har operativt hatt ansvar for markedsdager m.m. Lars har vært ansvarlig for Magasingruppen og har der hatt ansvaret for arrangementer med Julegateåpninger.

I OHF har Lars vært ansvarlig for arrangementer, analyse og jobbet med oppgaver innenfor kompetanseutvikling for våre bransjer. Han har også ledet arbeidet med Utdanningskomiteen og utdelinger fra Utdanningslegatet. Nylig var Lars ansvarlig for, i samarbeid med bl.a. Strøksforeningen Karl Johan, å etablere nettstedet «Oslo i Sentrum».

– På vegne av foreningen og kollegaene i OHF vil jeg takke Lars for samarbeidet og arbeidet han har lagt ned for foreningen over mange år. Her har han hele tiden vært opptatt av at varehandel skal lykkes kommersielt. Jeg ønsker Lars lykke til videre med nye oppgaver, uttaler adm.dir. i OHF Bjørn Næss.