Lillesøsters lidenskap

Del : fbtw

Å få jobb som interiørkonsulent skulle vise seg å være vanskelig. Alternativet ble å opprette et aksjeselskap og åpne butikk med trendy ting, klær, sko og vesker selv. Hun fant et ledig butikklokale på Skøyen.

– Jeg begynte å søke, lese og lære meg butikkdrift. Jeg hadde ingen ti å hjelpe meg eller hente inspirasjon fra, så jeg måtte starte fra scratch. Å drive egen butikk hadde aldri vært en drøm, men jeg følte meg låst og så det som en løsning, sier 23-åringen.

Høsten 2011 åpnet Lillesøster interiør i Tårnhuset på Skøyen. Oda Marie vektla pris fremfor beliggenhet og hadde et lite lokale innerst i senteret.
– Det lønte seg ikke! Det var jo så få som fant meg. 

I fjor flyttet hun til et større lokale med bedre beliggenhet. Nå finner flere kunder veien inn, men hun må ta grep skal butikken overleve. Hun mener det er helt nødvendig å åpne nettbutikk.

Les hele intervjuet med Oda Marie i marsutgaven av Oslo Handel