Luksus til Norwegian Outlet

Del : fbtw

Merkevarebyen i Vestby har fått klarsignal til å utvide handelsarealet. Luksusmerker, serveringssteder og barnebutikker skal prioriteres.

Kommunal- og moderniseringsdepartementet sa ja til utvidelse av Norwegian Outlet i begynnelsen av mars. Det betyr at 2300 kvadratmeter til med handel og kanskje rundt 15 nye butikker.

Nytt parkeringshus

– Vi ønsker å få inn litt mer «upscale fashion», det vil si litt luksusmerker. Vi vil styrke serveringsbiten, og vi vil fortsatt være gode til å ivareta barn, sier daglig leder Einar Sørland til Østlandets Blad.

En del av utvidelsen innebærer også et nytt parkeringshus. Sørland ønsker å komme raskt i gang med utbyggingen og håper at nybygget, som skal settes opp på det eksisterende parkeringsområdet, blir ferdig i løpet av neste år.

Nike åpner 10. mars

Når arbeidet ferdigstilles, kan Norwegian Outlet lokke med ca. 60 butikker med kjente kvalitetsmerker, hvor kunden får minst 30-70% avslag på alt.

På kundenes ønskeliste står merker som Nike, Polo, Puma, Michael Kors, Adidas, Lacoste og Desigual. Det første ønsket blir snarlig oppfylt. Nike åpner butikken 10. mars.

Best mulig handlemiljø

Sørland har fått flere henvendelser fra merkevarer som ønsker å etablere seg i Vestby. De tas med videre inn i detaljplanleggingen.

– Nå skal vi blant annet se på hvordan vi sikrer uteserveringen best mulig, tar hensyn til sol- og vindforhold og får et best mulig handlemiljø, sier han til Østlandets Blad.

Les hele saken