Margareth Steen-Olsen tildeles Hederstegnet i gull

Del : fbtw

 

«Margareth Steen-Olsen (70), er mor til Stians Sport. Hun etablerte allerede i 1987 Merida sykler sammen med sin mann Einar. De har vært pionerer innenfor sin bransje, og vist vei. Margareth har hatt et stort hjerte for OHF, og har lagt ned mye arbeid til beste for handelen gjennom flere tiår. Hun har vært aktiv deltaker på kurs, møter og sosiale samlinger. Hun har blant annet vært et aktivt styremedlem. De siste årene har Margareth Steen-Olsen vært fast medlem i Oslohandelens Utdanningslegat, og ivret for å hjelpe unge lovende talenter frem.»  – juryens begrunnelse.

stians72_9

Margareth Steen-Olsen

 

1. Hva betyr denne prisen for deg?
Jeg er veldig stolt over å få en slik pris som første kvinne!

2. Hva betyr OHF for deg ?
Oslo Handelsstand er viktig for meg, og for alle som jobber med handel. Jeg synes Oslo Handelsstand følger opp det som skjer i Oslo. Det gjelder det som skjer innen
trafikk, kriminalitet, reguleringer og generelt om handelen i Oslo by sentrum!

stians72_13

3. Beskriv deg selv med to setninger.
Jeg er arbeidsom og har stor interesse for alle typer mennesker.
Jeg har en fantastisk familie, og selvsagt bedriften som jeg har vært så heldig å være med å jobbe frem til en god og sikker arbeidsplass.

4. Hva liker du best med jobben din?
Jeg synes det er gøy å  ha kontakt med kunder i Norge og Sverige samt alle våre gode medarbeidere. Det er jo gøy at min mann Einar og jeg fikk til det som ikke så mange trodde på .

stians72_12

Margareth jobber tett med alle i bedriften

5. Hva synes du om mulighetene til å drive handel/business i Oslo-regionen?
Det å drive handel i Oslo ser for meg ut som å bli mye konkurranse med store kjeder og butikksentre. I de 10 årene vi drev sportsforretninger som detaljister i Oslo, opplevde jeg at kundene var veldig trofaste. Jeg vet det er mange dyktige drivere og mye engasjement for handel i Oslo, så jeg er sikker på at de som er flinke til å omstille seg, og utvikle seg vil gå en lys fremtid i møte.

6. Hvordan ser du for deg fremtidens handel?
Jeg tror fremtidens handel kommer til å forandre seg mye. De store kjøpesentrene tar mer om mer over, og nettbutikkene har kommet for å bli. Butikkene må bli mer unike og skape opplevelser og merverdi for kunden, slik at det er en god grunn til å besøke dem der de er, fremfor å handle på nett. Det blir også viktig for butikkene å ha gode partnere og være en del av større nettverk med internett/nettbutikk Omni kanal samarbeide. Vår bedrift, Stians Sport,  har tatt en klar posisjon i utviklingen av fremtidens handel og omni-kanal løsninger. Du kan i dag kjøpe en sykkel på www.meridastore.no og få den fiks-ferdig utlevert, via sykkel– og sportsbutikker over hele landet.

10_2

Stian, sønnen til Margareth Steen-Olsen jobber jobber med en sykkel under et ritt på tidlig 90-tall

DSC_0210