Maria – Årets butikkmedarbeider!

Del : fbtw

Foto: Are Knudsen

I dag kåret OHFs dagligvaregruppe Årets medarbeider 2020 i Osloregionen; Maria Senhaji Andersen. Hun jobber ved Kiwi Hegdehaugsveien i Oslo der hun med sitt store smil, sin gode kontakt med kundene og ikke minst – sitt bidrag til det gode miljøet, tok en velfortjent seier.

Juryen påpekte dessuten at Maria er en effektiv dame som ikke er redd for å ta i et tak, samtidig som hun har fokus på resultater og kollegaers ve og vel.

Overveldet og glad

Det var en overrasket og overveldet Maria som ble overrasket mens hun betjente en kunde. Det ble mye oppstyr og hun mottok en fortjent applaus så vel fra juryen, representanter fra Kiwi og kundene som var tilstede i butikken.

– Da jeg fikk vite at jeg var nominert og til og med var kommet til finalen, ble jeg veldig nervøs. Jeg hadde så lyst til å vinne, forteller Maria med et stort smil.

Det var avtroppende butikksjef Ingebjørg Grande som nominerte Maria til prisen. I nominasjonen skrev hun blant annet at Maria er en solstråle som yter kundeservice hver eneste dag. Etter bare et halvt år i jobben ble hun forfremmet til teamleder, og hun streber hver eneste vakt etter å levere en strøken butikk for kundene – og kollegaene som kommer på neste skift. Hun strekker strikken langt for å stille opp for sine kollegaer, og hun bidrar ekstremt mye til fellesskapet; blant annet baker hun kake hver fredag for å samle kollegaer på arbeidsplassen.

– Hun er et forbilde uten like og fortjener virkelig å vinne årets butikkmedarbeider, uttalte Grande til Dagligvarehandelen.

Sterk konkurranse

De andre finalistene var Håkon Strand hos Obs Rygge og Elena Simeonova hos Mega Kolbotn.

– Vi har over 700 butikker i foreningen, og fikk inn veldig mange søknader. Så plukket vi ut etter en grundig vurdering tre finalister, som alle har fått besøk av jurymedlemmene som har vært «mystery shoppere», forteller kjøpmann Claus Eriksen som leder OHFs dagligvaregruppe.

I tillegg til blomster, heder og ære, mottok Maria kr. 5000 til seg selv og kr. 10 000 til sosiale aktiviteter for medarbeiderne ved Kiwi Hegdehaugsveien.