Medlemsfordeler

Del : fbtw

OHF fremmer handels- og servicenæringens interesser i Osloregionen. Vi lytter til våre medlemmer, og bruker våre kanaler og kunnskap for å bedre butikkdrivernes hverdag.

 

 • Næringspolitisk arbeid

  OHF sørger for at næringens interesser og rammebetingelser blir ivaretatt i planer og reguleringer. Vi har tett kontakt med politikere i viktige saker som infrastruktur, tilgjengelighet, vareleveranse, sikkerhet, byutvikling og miljø. Vår kunnskap om handelen gir oss påvirkningsmuligheter.

 • Rådgiving og juridisk bistand

  OHF kan svare på dine spørsmål om handel og service. Dersom henvendelsene krever juridisk kompetanse, videreformidler vi til OHF-advokaten. Vi gir bedriftsmedlemmer den første advokattimen gratis, og utover dette får du en gunstig timepris som medlem hos oss.

 • Trygghet

  OHF jobber aktivt for en trygg handel og trygg by. Vi deltar i flere samarbeidsgrupper som jobber for å trygge byen både for kunder, ansatte og butikkdrivere. Egen trygghetsrådgiver bistår foreningen og dens medlemmer i trygghetsspørsmål.

  Vi benytter egne rådgivere med lang erfaring innen ettervern og psykososial støtte som kan gjennomføre samtale etter ran og andre traumatiske hendelser. De utarbeider ettervernsrapport med anbefalte tiltak. Dette tilbys til rabatterte priser for bedriftsmedlemmer. Rådgivning og støtte pr telefon er inkludert i kontingenten.

 • www.ohf.no

  Gir deg oppdatert informasjon fra foreningen, siste nytt fra bransjen og oversikt over kommende kurs og aktiviteter.

 • Lovpålagte kurs

  OHF tilbyr relevante kurs pris innen arbeidsmiljø, handel og service til en svært konkurransedyktig pris. Blant annet HMS-kurs for ledere og verneombudskurs.

 • Tall og trender

  Handelsanalysen for Oslo og Akershus kommer ut som halvårs- og årsrapporter, og viser omsetningsutvikling i Oslo, samt Akershus fylke sammenlignet med landet for øvrig. Bedriftsmedlemmer får tilgang til denne og andre relevante rapporter ved å henvende seg til OHF. Medlemmer kan også få tilpasset rapporter om bransjer/ butikker lokalisert i Oslo og Akershus.

 • Frokostmøter

  Frokostmøter og seminarer som omhandler handelsutviklingen i Osloregionen og andre aktuelle tema, arrangeres gratis eller til gunstige medlemspriser.
  Se oversikt under Kurs og aktiviteter.

 • Lån/leie av møtelokaler 

   

  Bedriftsmedlemmer kan leie OHFs flotte og nyoppussede lokaler!
  Lokalene har alle fasiliteter for møtevirksomhet og trådløst nettverk.
  Bedriften faktureres kun for frukt og drikke. Lunsj kommer eventuelt i tillegg. 

Priser heldag – kl. 08:30-16:00

(Etter kl. 16:00 er det kr. 1000 ekstra per time)

 • Medlem: kr. 400 per pers
 • Ikke medlem: kr. 590 per pers

Priser halvdag – kl. 08:30-12:00  eller kl. 12:30-16:00

(Vi fakturerer kr. 1000 per time utover avtalt tidspunkt)

 • Medlem: kr. 300 per pers

 • Ikke medlem: kr. 400 per pers 

Alle priser inkluderer kaffe/te, vann, frukt, nettilgang og printer. 

Om ønskelig kan vi bestille lunsj som vil bli fakturert i tillegg. 

——–

Komplett oversikt fås ved henvendelse til oss v/Maria Svärd: admin@ohf.no

Kontoret vårt er åpent fra 08.00 til 15.45. Om du ønsker å låne lokaler utenom denne åpningstiden, kontakt oss i god tid på forhånd for å sjekke muligheten.