Nominert til årets sosiale entreprenør

Del : fbtw

Arbeidstilbudet Lønn som fortjent er nominert av Ferd til å bli årets sosiale entreprenør. OHF gratulerer!

Glassengler Kirkens BymisjonOHF har støttet dette tilbudet økonomisk i mange år, og gleder seg over anerkjennelsen de nå får med nominasjonen. Lønn som fortjent er en av fem nominerte.

Meningsfullt arbeid

– Det er fantastisk at vi har nådd så langt i konkurransen. Dette har arbeidere og ansatte gjort sammen med alle som kjøper ryddetjenester, glassengler, notisbøker og kort, eller støtter oss på ulikt vis, jubler avdelingsleder Eli Svardal.

Lønn som fortjent er et arbeidstilbud i regi av Kirkens Bymisjon Oslo. Arbeidet er et alternativ til rus, prostitusjon og kriminalitet. Målet er at mennesker får vise omverdenen – og seg selv – at de har noe å bidra med.

Annerledes julegaver

Rusken søppel Kirkens BymisjonDe tilbyr ryddeoppdrag i Oslos sentrumsgater og på T-baneruter og -perronger, og produserer glassengler, notisbøker, kort og konvolutter.

Ryddetjenestene selges både til private og offentlige virksomheter, gjennom årlige avtaler. Produktene selges både til privatkunder og virksomheter, hvor blant annet OHF er en stor kunde.

Årets sosiale entreprenør kåres 3. november 2015. Juryen har i år vurdert 76 kandidater til prisen og følgende fem ble nominert: