Ny app for deling av P-plasser

Del : fbtw

Parkeringsplass i Oslo sentrum er et knapphetsgode. Nå er det lansert en ny app som gjør at vi kan utnytte eksisterende plasser på best mulig måte. På den måten kan vi bidra til å gjøre det enklere for kunder og gjester å parkere i nærheten av virksomhetene de skal besøke.

Parkit Sharing Spaces er en delingstjeneste for parkeringsplasser. Du kan leie ut plassen din på permanent eller midlertidig basis, – korttidsparkering eller langtidsparkering. Du kan legge inn faste intervall for når du vil leie den ut eller aktivere den med en glidebryter i appen når den er tilgjengelig. Kontakt Parkit om du har parkeringsplass som står ledig timer av døgnet eller om du vet om plasser i nærheten av din butikk som kunne vært utleid via oss.

Parkit AS er ett selskap som ligger i Oslo sentrum. De har bygget en løsning som gjør det administrativt enkelt å dele parkeringsplasser og har også funksjonalitet for håndtering av gjesteparkering.

Parkit-appen kan lastes i Appstore eller google play Parkit- Sharing Spaces. Appen vil bli omtalt og lansert i media i uke 18.

Ta kontakt om du har spørsmål: