Nyt sommeren – til høsten blir det travelt

Del : fbtw

Det er ferietid og Oslo preges av turister. Turistene er gjester som vi må ta godt vare på slik at de bruker penger og reiser hjem igjen «blakke og fornøyde». Vi kan gjøre enda mer på dette området gjennom et effektivt samarbeid med VisitOSLO. Visste du at det er mer enn 5.000 konserter i Oslo i løpet av et år?

Sommeren kan brukes til å utforske og oppleve Osloregionen. Jeg nevner i fleng: Shopping, restauranter, kultur, museer, attraksjoner, sightseeing, bading og sykling. Vi er heldige som har nærhet til fjorden, marka og kort vei til fjells. Det er ingen grunn til å kjede seg uansett vær. Og snart er det Norway Cup på Ekebergsletta.

Det nærmer seg festivaltid. En av de store er Øyafestivalen som arrangeres på Tøyen. Så følger Oslo Jazzfestival, Oslo Kammermusikkfestival og Melafestivalen. Sommershow er det også mange av. Det er altså noe for enhver smak uansett alder og vær.

Portretter_2

OHF`s nye styreleder, Christian Hoel

Jeg har hatt besøk av vår styreleder Christian Hoel og gjennomgått høstens planer. OHF ønsker å være nær og nyttig for medlemmene. Vi vil være relevante og bidra til lønnsomhet og verdiskaping. Christian sa seg godt fornøyd med programmet for høsten og vil oppfordre alle medlemmene til å delta på flest mulig møter og kurs.

I slutten av august skal vi revidere strategiplanen vår. Da skal vi tydeliggjøre våre felles mål og klargjøre hvor OHF skal være i 2020 og våre viktigste leveranser i et marked i rask endring. Jeg gleder meg.

Nå har jeg tenkt å ta ferie sammen med familien. Fire barnebarn sørger for å holde bestefar i aktivitet. Og motsatt. De eldste har jeg allerede fått med på golfbanen.

Nyt sommeren og velkommen til en travel høst!

Gunnar
administrerende direktør
gunnar@ohf.no