Nytt styre i strøksforeningen Karl Johan

Del : fbtw

Hauer tar over etter Lars Svende som takker for seg.
Svende er initiativtakeren bak foreningen, og det var han som bygde opp foreningen med mål for øyet å skape gode kundeopplevelser og økt omsetning for butikkene.
– Lars forstod at man ved arrangere markedsaktiviteter sammen kunne øke omsetningen mer enn om man en enkelt kjede/butikk stod alene, forteller Lars Fredriksen, utviklignssjef i OHF, som har hatt gleden av å samarbeide med den avtroppende styrelederen.

– Solid innsats
Svende forteller at han brukte av fritiden sin til å banke på dører for å motivere andre butikker til å bli med.
– Det var litt tungt i begynnelsen, men det er gøy å se resultater når butikkene kan rapportere om at salgstallene er høyere på markedsdagene i Karl Johan enn i Bogstadveien, forteller den joviale svensken.

På grunn av overgang til nye, spennende oppgaver i Retail Airport har ikke Svende lenger mulighet til å beholde vervet.
– Jeg har gjort mitt, og nå håper jeg foreningen vokser og bygger på de grunnsteinene vi har lagt, til det beste for sentrum, kundene og inntjeningen i butikkene, sier Svende.

Oslo Handelsstands Forening takker Svende for innsatsen han har gjort for å bidra til gode kundeopplevelser i Oslo, både for fastboende og tilreisende.
– Svende er en hardtarbeidende person som alltid har gjort mer enn han måtte. Slike personer er sjeldne og er nok veldig attraktive for arbeidsgivere, uttaler Fredriksen.

Nytt styre
Strøksforeningen vil nå fortsette arbeidet med å skape gode markedsaktiviteter i sentrum. Et nytt styre er valgt inn for å sikre dette arbeidet, og består av: Maria Andersson, butikksjef Triumph, Lisbeth Berg Fossum, salgsleder Aldo, Jan-Erik Hauer Århus, regionssjef Carlings og Julie Rangfred Hansen, butikksjef Moods of Norway.

I første omgang legger foreningen opp til tre markedsdager i 2015. Den første markedsdagen arrangeres lørdag 13. juni, og det skal i tillegg avholdes en markedsdag i slutten av september. Videre arbeider foreningen med å se på hvilke aktiviteter man kan legge opp mot julegateåpningen lørdag 28. november.