Nytt styre i Young Retailers

Del : fbtw

Young Retailers har fått nytt styre og ny styreleder.

Under foreningens årsmøte i april ble Marita Johansen (27) valgt som ny styreleder. Johansen har sittet i YRs styre i to år, og gleder seg over å ha fått tilliten som styreleder.

– Dette blir veldig spennende! Tidligere styreleder, Pauline, har inspirert meg og vist hvordan man kan lede på en god måte, nå gleder jeg meg til å ta over, sier Johansen.

– YR har vært en inspirasjonskilde
Hun har akkurat avsluttet sin master i strategisk markedsføring ved Handelshøyskolen BI, Oslo. Fra før har hun en bachelor i varehandelsledelse, og har jobbet i markedsavdelingen i Nespresso ved siden av studiene. Helt fra hennes første semester i varehandelsledelse deltok hun på arrangementer i regi av YR:

– Det har vært en viktig kanal utenom studiet for å bli kjent med nye mennesker og bli inspirert til å velge min egen fremtid, sier hun.

Hun forteller at YR har vært en viktig inspirasjonskilde for henne, lenge før hun ble styremedlem.

– Det har gjort at jeg vet mer hva jeg har lyst til fordi man blir bedre kjent med hvilke muligheter som finnes der ute.

Ønsker å engasjere mer
Etterhvert følte hun at det var på tide å bidra selv.

– Jeg kom inn på intervju, og visste at andre veldig flinke også hadde kommet inn på intervju. Det var nervepirrende å vente, som når man søker jobb. En uke etter intervjurunden ble jeg ringt opp og tildelt plass i styret til Young Retailers. Jeg kan takke dem som ønsket å ha meg med, fordi det har vært en svært givende periode. Det er et engasjement med ansvar, men det er også mye gøyalt ved det, forteller hun entusiastisk.

Nå gleder hun seg til å ta fatt på det viktige vervet som styreleder.
– Vi står overfor nye utfordringer vi ikke har hatt tidligere. Vi må blant annet bli bedre på å engasjere den medlemsmassen vi har opparbeidet.

YR samarbeider tett med OHF, et samarbeid som bærer frukter for begge parter.

– Vi får god støtte fra Oslo Handelsstands Forening, noe som motiverer oss til å gjøre vårt ytterste fremover.

Nå tar YR en velfortjent sommerpause før de er tilbake med mange, spennende aktiviteter til høsten. Blant annet skal OHF, YR, Seniorklubben Carl Johan og sangkoret arrangere en stor oktoberfest. Her er det bare å følge med!

Styret består nå av:

Nestleder: Marie Brommeland Austeid.

Samarbeidsansvarlig: Chris-Eirik Nikolaisen.

Økonomiansvarlig: Johan Erik Svensson.

Kommunikasjonsansvarlig: Christina Maria Alvarez.

På bildet, fra venstre: Chris-Eirik Nikolaisen, Johan Erik Svensson, Marita Johansen, Marie Brommeland Austeid og Christina Maria Alvarez.