Og de nominerte er…

Del : fbtw

Löplabbet er en svensk ide og et barn av den første joggebølgen midt på 1980-tallet. I dag er Löplabbet i Norge en selvstendig kjede uten noen tilknytning til våre svenske kusiner. Det er 12 butikker i Norge. 5 i Oslo og Akershus.
Daglig leder for Löplabbet, Tor Fauske, er stolt og glad over nominasjonen.

– Vi er en aktør i et tøft marked og nominasjonen viser at vi har lykkes med å være tro mot konseptet i snart 30 år.

Enklere Liv er en kjede som har samlet et bredt utvalg produkter som skal gjøre hverdagen enklere for ulike aldersgrupper. De produktene de ikke har klart å finne har de utviklet selv, i samarbeid med ledende innovatører fra hele verden. Enklere Liv har som visjon å utføre kundeservice i verdensklasse.
Butikksjef ved Enklere Liv, Strømmen, Line Marlen Faanes, sier dette om nominasjonen:

– Vi er utrolig ydmyke og stolte av å bli plukket ut blandt så mange butikker og aktører. Dette er for oss den gjeveste prisen å vinne, nettopp fordi det er publikum som avgjør og fordi den representerer alt vi står for i Enklere Liv.

Gimle Parfymeri beskriver seg selv som en stolt, familiedrevet bedrift. Siden starten i 1939 har de vært opptatt av å gi kundene kvalitet og service, levert med personlighet og varme.
Parfymeriet har allerede stukket av med prisen en gang, i 2004, kan de klare å gjenta suksessen i år?

– Vi er utrolig stolte og glade for å igjen å bli sett og verdsatt for den daglige jobben vi gjør. Det er veldig inspirerende å bli nominert, og vi ønsker virkelig å vise oss verdige denne nominasjonen. Vi har investert mye tid og arbeid i vårt helt nye konsept, og denne prisen gir oss ett klapp på skulderen og gjør alt arbeidet verdt det hele, sier Camilla Schjelderup, daglig leder.

Fromagerie er en ostebutikk på Majorstuen i Oslo. De er Oslos eneste rendyrkete ostebutikk, men fører også et bredt utvalg på charcuterie, kjøtt og tilbehør som oljer, eddiker, kjeks og marmelader. Butikken velger produkter og samarbeidspartnere basert på kvalitet og håndverk. Og de reiser selv rundt og vurderer produsenter og produkter.

F5 er en forkortelse for Factory 5. Navnet spiller på at butikken er en slags fabrikk, med klær som blir designet og enkelte ganger laget i butikken. Fem-tallet er med kun fordi butikken er lokalisert i Øvre Slottsgate 5.
Butikken fører kun norske konsepter og designere.

Grunnleggerne av butikken er brødrene Emil, Benjamin og Alexander Krystad Marthinsen, sammen med deres venn Filip Wibe.

STEM PÅ DIN FAVORITT VIA DENNE SIDEN

På bildet: Alle de nominerte var samlet til hyggelig middag hos OHF. Fra venstre; Ørjan Strandberg Jensen, butikksjef ved Löplabbet Pilestredet, Tor Fauske, daglig leder ved Löplabbet, Line Faanes, butikksjef ved Enklere Liv Strømmen, Hege Nikolaisen, fra Enklere Liv Strømmen, Alexander Marthinsen, eier F5 Concept Store, Camilla Schjelderup, butikkleder ved Gimle parfymeri, Benjamin Martinsen, eier F5 Concept Store, Somaya, ansatt ved Gimle parfymeri, Gunn Nilsen, butikksjef ved Fromagerie.