OHF-akademiet lansert

Del : fbtw

OHF har inngått et samarbeid med Euro Business School som gir OHFs medlemmer en eksklusiv rabatt på intern service- og kundeopplæring.

Det tilbys modulbasert e-læring hvor den ansatte må gå igjennom en trinnvis opplæring innenfor salg/mersalg og service med testing av kunnskap etter hver modul.

Sikrer kundeservice

Internett netthandel Pixabay– De ulike opplæringsmodulene blir vist ved bruk av video og holder et høyt faglig nivå. På den måten sikrer virksomheten at de ansatte kan god og aktiv kundeservice, noe som alltid gir utslag på bunnlinjen, uttaler OHFs utviklingssjef, Lars Fredriksen.

OHF vet at små og enkeltstående virksomhetene ofte ikke har råd til å sette i gang slike opplæringstiltak, og ville gjøre noe for at de mindre medlemmene får samme kompetanse og servicegrad som de store virksomhetene.

Eksklusiv rabatt

OHF har derfor forhandlet  en frem en pris på bakgrunn av volum, som gir våre  enkeltstående og små kjeder betydelig eksklusiv rabatt.

De store kjedene er avhengig av de små, for de enkeltstående butikkene utgjør «krydderet» i et handelsområde og er med å skape «footfall». Det er derfor viktig at disse virksomhetene holder et høyt faglig nivå.

Pris på OHF- akademiet for medlemmer i OHF:

Samarbeidet mellom EBS og OHF gir medlemmer et tilbud som de ellers ikke ville fått tilgang til – selv på individuelt grunnlag!

Ettersom man “pooler” medlemsmassen kan man oppnå noe som gjør det mulig for bedrifter i SMB-segmentet (og større) å få tilgang til samme utviklingsverktøy som tidligere kun har vært tilgjengelig for større ledenede selskaper og kjeder.

Et standard EBS-opplærings- og treningsopplegg koster per firma med 2 ledere og 5 selgere NOK 46.000,- p.a. *) Gjennom OHF vil vi kunne tilby dette til særdeles gunstige betingelser:

Prisliste OHF-akademiet

Et engangs etableringsgebyr påløper med NOK 500,- ved førstegangsregistrering. Avtalen forutsetter 24 måneders avtale. Årlig fakturering.

Årlig kostnad for 4 coachede kurs + 6 fokusperioder NOK 1.000,- (1-9 brukere) og NOK 1.500,- (10 – n brukere). Kun enkeltstående bedrifter kan inngå avtale og denne gjelder kun for en adresse/lokasjon.  Coaching foregår ved at ALLE får broadcasts på SMS og mail hvor de kan se enkeltfilmer og kurs på alle plattformer (PC/Mac, lesebrett og smart-telefoner) 24/7.

Alle priser er eks. mva. Ønsker du å vite mer om dette ta kontakt med utviklingssjef Lars Fredriksen på e-post lars@ohf.no eller på telefon 911 25 206.