Paleet gjenåpner i september

Del : fbtw

– Det blir restauranter i kjelleren og i de andre etasjene som Oslo ikke har fra før, og vi får motebutikker som ikke finnes andre steder i byen, forteller senterleder Øystein Aurlien.

Total blir det 40 leietagere, hvorav 18 motekonsepter, 12 faghandelsbutikker og 10 serveringssteder.

– Fursetgruppen, som står bak restauranter som Argent, Grilleriet og Festningen, skal drive seks restaurantkonsepter, derav fire på 1000 kvadratmeter i underetasjen, sier Aurlien, og legger til at Oslos eneste United Bakeries blir på Paleet.

Flere butikker flytter tilbake etter å ha vært hos søstersentrene GlasMagasinet og Byporten Shopping under oppussingen. 

Blant nyhetene er motebutikken YME i tre etasjer, mens butikken Svean, som selger merkeklær til dame og herre, dobler sitt areal.

– Vår ambisjon er å tilby kvalitetsmote og unike opplevelser, og retter oss derfor mot et kjøpesterkt publikum. Selv om vi kommer til å få mye besøk av turister, så er Oslobefolkningen vår viktigste målgruppe.

Paleet gjenåpner formelt ved ordfører Fabian Stang 3. september klokken 12. Deretter følger smakstorsdag og «Fun Friday» før den store folkefesten lørdag 6. september. Samme dag er det Fashion Saturday i Oslo sentrum,

Senteret vil være åpent fra syv om morgenen til ett om natten, mens butikkenes åpningstid blir fra ti på formiddagen til åtte om kvelden (seks på lørdager).