Paleet nominert til Cityprisen

Del : fbtw

Citykonferansen avholdes i år 12. februar i Radisson Blu Plaza. Dette er den største eiendomskonferansen i Norge, og hvert år deles den prestisjetunge Cityprisen ut.
Tidligere har Tjuvholmen (2014) og OperaKvarteret i Bjørvika (2013) blitt tildelt prisen. Prisen er opprettet for å bidra til bedre bygg, byer og tettsteder og for å premiere de byggherrer som strekker seg lengre med sine nybygg eller rehabiliteringsprosjekter.

KLP Eiendoms Paleet er nominert sammen med …. og senterleder Øystein Aurlien tror senteret har en god mulighet til å vinne prisen.
– 

Paleet gjenåpnet i fjor høst etter en ombyggingsperiode på 16 måneder. Målet er at Paleet skal bidra til at Karl Johans gate igjen blir sentrum for kvalitetsbevisste nordmenn. Senteret var det første såkalte high end-senteret i Norge da det åpnet dørene i 1990.
Juryen skriver i sin begrunnelse at med sin beliggenhet langs Karl Johan, er Paleet et klassisk handelssted, men der tiden hadde løpt fra senteret. Derfor foretok KLP en omfattende renovasjon av lokalene. Juryen mener oppgraderingen er estetisk, der nye kvaliteter er løftet frem. Dette har skjedd gjennom et gateløp med uteservering, nydefinerte inngangspartier og først og fremst interiøret. Ifølge juryen er Paleet ikke en konkurrent til sentre som Eger og Steen og Strøm, men derimot et supplerende tilbud til sentrumshandelen i hovedstaden. Paleet setter også en standard for hva et kjøpesenter kan være med sin definert utadvendte profil.

Hvem er de andre nominerte?
Hva betyr det å bli nominert til en slik pris?