Revitaliserer GlasMagasinet

Del : fbtw
– Vi går inn i en spennende periode med revitalisering av GlasMagasinet. Det vil komme et helt nytt konsept i 2. og 3. etasje som både er fremtidsrettet og moderne, men samtidig bevarer det tradisjonsrike ved det ærverdige kjøpesenteret, sier senterleder Anja Løvåsen.
Hun forteller at de foreløpig ikke kan si noe om når disse etasjene vil åpne igjen etter oppussingen.
GlasMagasinet vil fortsatt sørge for et rikt utvalg av glass, gaver og kjøkkenutstyr etter at Christiania Glasmagasin flytter ut av lokalene i første etasje. Det nye GlasMagasinet i underetasjen og første etasje vil åpne 25. mars.
Direktør for kjøpesenterforvaltning i KLP Eiendom, Ellen Solberg, mener tiden er inne for å gjøre noen justeringer på butikkmiksen i GlasMagasinet. 
– Det vil bli en solid oppgradering, og ombyggingen vil også få konsekvenser for eksisterende leietakere, forteller Solberg.
KLP Eiendom har valgt Hille Melbye Arkitekter som samarbeidspartner for oppgraderingen av GlasMagasinet. Planlegging og konseptarbeid starter i januar 2015, mens selve arbeidet er ventet å starte i 2016. Kjøpesenteret har 40 forretninger og restauranter fordelt på 4 etasjer og 10.700 kvadratmeter. Senteret er et av Norges mest tradisjonsrike kjøpesentre med beliggenhet midt på Stortorvet i Oslo og har røtter tilbake til 1862.